cloner01001 38 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ سلام دوستان این نسخه اول کتابخونه آب و هوا هست که امکاناتش به تفکیک دریافت وضعیت آسمان دریافت دما دریافت حد اقل دما ........ متاسفانه هیچی دریافت نمیشه من برای مثال برای دریافت اطلاعات شهر رشت اسم شهر و API رو به صورت زیر وارد کردم ولی هیچی دریافت نکرد w.Initialize("Rasht,IR","api.openweathermap.org/data/2.5/weather?id=118743") اینم امتحان کردم ولی جواب نداد : w.Initialize("Rasht,IR","api.openweathermap.org/data/2.5/weather?q=Rasht,IR") 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ha88an 203 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اگه آب و هوای روزهای آینده رو هم نشون بده حرف نداره و کامل میشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۵ در انتظار نسخه جدید هستیم ! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mah 0 ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۶ سلام خسته نباشین خواهشا" بگین کد API رو باید در کجای محیط برنامه نویسی b4a بنویسم تا برنامه ی آب و هوا درست کار کند؟ با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.