AmOuR1993 3 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سلام دوستان بازم یه سوال دیگه:من تو دیتابیسم 7 تا متن دارم Matn0,Matn1,2,3,4,5,6 تو قسمت جستجو تو متن چجوری بگم که برو و تو 7 تا متن جستجو کن!! cur=Menu1.SQL1.ExecQuery("SELECT * FROM Tbl1 WHERE Matn LIKE '%"&EditText2.Text همونطور که تو بالا هست فقط واسه یه متن میشه سرچ کرد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ درود از OR استفاده کنید مثلا matn = edittext1.text OR onvan = edittext2.text نوشتن طرز صحیحش با خودتون ساختار کلی به این صورته : SELECT column1, column2, columnN FROM table_name WHERE [condition1] OR [condition2]...OR [conditionN] در ضمن توضیحات کلی تر هم در این پست : http://answercenter.ir/topic/3020-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%D9%88%D8%B1%D8%A7%D8%AA-and-%D9%88-or-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-sqlite/ موفق باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmOuR1993 3 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ خیلی ممنون از جوابتون ولی ای کاش مثل همون کدی که نوشتم مینوشتین تا متوجه شم ینی یه مثال بزنین!!میشه عین کر رو بنویسین؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AmOuR1993 3
سلام دوستان
بازم یه سوال دیگه:من تو دیتابیسم 7 تا متن دارم Matn0,Matn1,2,3,4,5,6 تو قسمت جستجو تو متن چجوری بگم که برو و تو 7 تا متن جستجو کن!!
همونطور که تو بالا هست فقط واسه یه متن میشه سرچ کرد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.