rezamkkk 0 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من دفعه قبل یه مشکل داشتم این بود که شبیه ساز گوشی تویه خود محیط نمیومد که اوکیش کردم الان که نسخه جدیدرو اوردم مشکل قبلی حل شده ولی الان این ارور ها به صورت پیشفرض هستن مشکل از کجاست ؟ رویه فایل هم که کلیک میکنم این رو نشون میده dependencies { compile fileTree(dir: 'libs', include: ['*.jar']) testCompile 'junit:junit:4.12' compile 'com.android.support:appcompat-v7:21.0.3' } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sejil 180 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سلام شما خط "testCompile 'junit:junit:4.12'" پاک کن کلا درست میشه بعد که پاک کردی اون بالا قسمت صورتی رنگ Try Again رو بزن اوکی میشه برگرفته از سخنان استاد عرفانی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezamkkk 0
سلام من دفعه قبل یه مشکل داشتم این بود که شبیه ساز گوشی تویه خود محیط نمیومد که اوکیش کردم الان که نسخه جدیدرو اوردم مشکل قبلی حل شده ولی الان این ارور ها به صورت پیشفرض هستن
مشکل از کجاست ؟
رویه فایل هم که کلیک میکنم این رو نشون میده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.