theapps 26 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سلام اندروید ساپورت لایبری رو میخوام ....(سرچ کردم توی انجمن ولی پسورد فایل دانلود اشتباه بود) لطفا همینجا لینک بدین مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ درود نسخه چند رو میخواهید ؟ در ضمن تاپیک به بخش پشتیبانی منتقل شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
theapps 26 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ برای استفاده از appcompat فکر کنم 23 باید باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ این رو دانلود کنید : http://s6.picofile.com/file/8239548050/android_support.zip.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
theapps 26 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ این رو دانلود کنید : http://s6.picofile.com/file/8239548050/android_support.zip.html کلمه ی عبور رو بنویسید (تو همین تاپیک) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
theapps 26 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ ببخشید ولی باز هم ارورداد ....لطفا نگاه کنید تصویر پیوست رو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۴ ببیند برای راه اندازی اپ کامپ اموزش تصویری هست و در ضمن چون sdk شما ناقصه هزاریم بنده و ذوستان فلان فایلو بزاریم باز خطا میده چندین سایت هستند که sdk کامل با همه مخلفاتش دارن که حجمی بیش از 7 گیگ یه سرچی تو نت بزنبد پیدا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
theapps 26
سلام
اندروید ساپورت لایبری رو میخوام ....(سرچ کردم توی انجمن ولی پسورد فایل دانلود اشتباه بود)
لطفا همینجا لینک بدین
مرسی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.