میلاد 441 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام و عرض خسته نباشید به همگی من یک هفته ای هست که برنامه نویسی بیسیک فور رو شروع کردم اگ میشه آموزش استفاده از کد دستوری ussd رو بزارید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، ۱۳۹۵ در در 1394/11/30, 02:19:11، میلاد گفته است : سلام و عرض خسته نباشید به همگی من یک هفته ای هست که برنامه نویسی بیسیک فور رو شروع کردم اگ میشه آموزش استفاده از کد دستوری ussd رو بزارید آخی یادش بخیر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ دوست عزیز خوش آمد می گم ورودتون رو به انجمن ... لطف کنید قوانین رو مطالعه کنید تا مشکلی پیش نیاد ، عنوان تاپیک باید متناسب با سوال تاپیک باشه. قبل از تاپیک زدن هم سرچ کنید اگر به نتیجه نرسیدید تاپیک بزنید ، الان بار ها و بار ها در مورد کد های USSD بحث شده که با سرچ به اون ها می رسید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ هر چیزی که توی انجمن بوده سورس بوده میخواستم همراه با توضیحات باشه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ با استفاده از کتابخونه ی phone این کارو بکن متغییر از نوع phonecalls تعریف کن برای # هم باید از 23% استفاده کنی Dim call As PhoneCalls StartActivity(call.Call("*shomare"&"%23")) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد 441
سلام و عرض خسته نباشید به همگی
من یک هفته ای هست که برنامه نویسی بیسیک فور رو شروع کردم
اگ میشه آموزش استفاده از کد دستوری ussd رو بزارید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.