ghadamrost 41 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ این مراحل رو رفتم اولین کاری که باید انجام بدین همانند شکل زیر وارد پوشه SDKandroidplatform-tools در درایو خود شوید و همانند شکل زیر از زیر منوی NEW یک TEXT Document انتخاب کنید و در داخل آن همانند شکل زیراین متن را بنویسید...! توجه داسته باشید که: این آدرس SDK خود شماست L:ANDROIDSDKandroidplatform-tools این هم آدرس آی پی برنامه YouWave adb connect 127.0.0.1:5558 سپس همانند شکل زیر اون رو با نام youwave connect و فرمت bat. ذخیره کنید حالا برنامه YouWave Android رو اجرا کنید حالا برنامه Basic4android رو باز کنید و از زیر منوی Tools گزینه Restar ADB Serve رو انتخاب کنید تا ADB ها از سر گرفته شوند حالا به پوشه SDK رفته و بر روی فایل youwave connect کلیک کنید خب حالا باید به شکل زیر cmd بیاد بالا تا آی پی برنامه youwave به Basic4android متصل بشه http://www.uplooder.net/img/image/85/ce73fd56a685e45b9468731a551299bf/Capture51.png ---------------- مسیری که من ساختم اینه \C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools adb connect 127.0.0.1:5558 اما متاسفانه وصل نمیشه دوستان لطفا راهنمایی کنید....... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ghadamrost 41
این مراحل رو رفتم
اولین کاری که باید انجام بدین همانند شکل زیر وارد پوشه SDKandroidplatform-tools در درایو خود شوید
و همانند شکل زیر از زیر منوی NEW یک TEXT Document انتخاب کنید
و در داخل آن همانند شکل زیراین متن را بنویسید...!
توجه داسته باشید که:
این آدرس SDK خود شماست
L:ANDROIDSDKandroidplatform-tools
این هم آدرس آی پی برنامه YouWave
adb connect 127.0.0.1:5558
سپس همانند شکل زیر اون رو با نام youwave connect و فرمت bat. ذخیره کنید
حالا برنامه YouWave Android رو اجرا کنید
حالا برنامه Basic4android رو باز کنید و از زیر منوی Tools گزینه Restar ADB Serve رو انتخاب کنید تا ADB ها از سر گرفته شوند
حالا به پوشه SDK رفته و بر روی فایل youwave connect کلیک کنید
خب حالا باید به شکل زیر cmd بیاد بالا تا آی پی برنامه youwave به Basic4android متصل بشه
http://www.uplooder.net/img/image/85/ce73fd56a685e45b9468731a551299bf/Capture51.png
----------------
مسیری که من ساختم اینه
\C:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platform-tools
adb connect 127.0.0.1:5558
اما متاسفانه وصل نمیشه دوستان لطفا راهنمایی کنید.......
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.