haspic123 34 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 اگه بخوایم شرطی روی تنظیمات گوشی بزاریم مثلا بگیم اگر نور صفحه شد 60 این کارو بکن یا - هر وقت صفحه گوشی landscaoe شد - صدای گوشی زیاد شد -بلوتوث روشن شد و ...... برای انجام دادن اینها کد نویسی بلدم ولی برای شرط برقرار بودنشون نمیدونم چجوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 از کتابخانه toggle lib استفاده کن همه اینای که گفتی رو داره و میتونی براشون شرط بزاری لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 با این کتابخانه میشه دستور داد بر قرار بشن ولی من دستوری می خوام بنویسم که اگر یکی از این موارد را کاربر برقرار کرد شرط من برقرار بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، 2016 گام یازدهم : آشنایی با دستور IF لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 6 خرداد، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، 2016 با دریافت تماسی می خوام گوشی خاموش یا ریستارت بشه برای این دستور از شی toggle استفاده کردم برای ریستارت کردن ارو میده ولی با گزینه های دیگه مشکل نداره چرا مگه برای ریبوت کردن دسترسی خاصی می خواد Dim t as toggle T.rebot لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 دستورات if رو بلدم خودم برنامه نویس ویژوال بیسیک هستم ولی در بیسیک ۴ این دستور رو می نویسم عمل نمیکنه Dim t as toggle If (t.turnOnWifi)then دستور برقرار بودن End if لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 بعد تعریف t باید اینیشالیز کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 دستورات if رو بلدم خودم برنامه نویس ویژوال بیسیک هستم ولی در بیسیک ۴ این دستور رو می نویسم عمل نمیکنه Dim t as toggle If (t.turnOnWifi)then دستور برقرار بودن End if درود خب کد شما اشتباست شما اگه دقت کنید TurnOnWifi خودش به صورت یک عملکرد برای برنامه هست و با این کد میشه Wifi رو روشن کرد یعنی مقدار برگشتی نداشته که به صورت True یا False باشه شما واسه چک کردن اینکه Wifi روشنه یا نه بهتره از کتابخانه ToggleWifiData استفاده کنید Dim t As ToggleWifiData If t.isWIFI_enabled Then End If لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
haspic123 34 ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، 2016 مچکرم این برای وای فای درسته ولی برای بقیه دستورها چی یعنی شرط روی نور صفحه صدا و ..... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
haspic123 34
اگه بخوایم شرطی روی تنظیمات گوشی بزاریم مثلا بگیم اگر نور صفحه شد 60 این کارو بکن یا
- هر وقت صفحه گوشی landscaoe شد
- صدای گوشی زیاد شد
-بلوتوث روشن شد
و ......
برای انجام دادن اینها کد نویسی بلدم ولی برای شرط برقرار بودنشون نمیدونم چجوره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.