stnima 11 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام من میخوام از یک متغییر که دراکتیویتی اول مقدار میدهیم بهش در تمام اکتیویتی ها ازش استفاده کنم باید به چه صورت عمل کنم ؟ با تشکر از پاسخ گویی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلا م دوست عزیز شما باید متغیر رو داخل Process_Globals تعریف کنید توجه کنید مثلا من داخل اکتیویتی main اینو تعریف میکنم Sub Process_Globals Dim a As AudioStreamer End Sub و داخل یه اکتیویتی دیگه اینطور صداش میزنم Main.a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmirGholami 101 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اگه به یه متغیر توی چندین اکتیویتی نیاز دارید بهتره تو ماڗول کد بنویسید بهتره[emoji6] Sent from my SM-N900 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
stnima 11
سلام
من میخوام از یک متغییر که دراکتیویتی اول مقدار میدهیم بهش در تمام اکتیویتی ها ازش استفاده کنم باید به چه صورت عمل کنم ؟
با تشکر از پاسخ گویی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.