میلاد 441 ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۴ سلام میخواستم یه فایل Access با حجم بالای 5 گیگ بر روی هاست آپلود کنم و با بیسیک باهاش ارتباط برقرار کنم و دیتا بیس رو با سرچ بالا بیارم توی بیسیک فور میشه کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون دوستان بابت پیگیری تاپیک چندتا سوال میپرسم شما پاسخ بدید من یک راح حل بهتون پیشنهاد بدمخوب شما1.توانایی اجاره VPS دارید اره 2.دانش برنامه نویسی سمت سرور (PHP یا ASP) دارید؟ ن 3.آشنایی با ساختار پایگاه های داده دارید؟ اره 4.این مقدار داده استاندارد به در پایگاه اکسس دخیره شده؟! این شماره چهار فک نکنم سوال باشه اگر به رو در نظر نگیریم ! نه ذخیره نشدهپایگاه داده شما و انتخاب اکسس منو یاد یه دوستی میدازه که داده های یک فاز گازی رو توی یه فایل اکسس دخیره کرده بود و حجم ترسناکی داشتاابته این حجم برای Sql Server و حتی Mysql هم ترسناک هست باید دوباره داده هاتون رو Optimize کنیدپاسخ بدید تا راهنماییتون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز شما چ دلی داری! از php و ASP هیچ اطلاعاتی ندارین اونوخ همچین پروژه ای رو قبول کردین، ی نفر از من درخواست ی اپ ساده ک با دیتابیس آنلاین بود کرد در این حد ک از دیتابیس انلاین مطالبو توی لیست ویو و پنل نشون میداد، اونوخ من قبول نکردم چون اصن مسلط نبودم رو دیتابیس و ... حالا شما... ب نظرم هرررررر چ زودتر آموزش php رو شروع کنین ک واقعن ب مشکل برمیخورین، این طوری اگه بعدن برا برنامتون مشکلی پیش بیاد و نتونین درستش کنین گرفتار میشینا، از ما گفتن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان سورسی سراغ ندارید ؟؟ میگم اگ دوتا برنامه بنویسم بعد یکیش با فایل اکسس ارتباط مستقیم داشته باشه بعد با اون یکی ریموت بشم بهش ! جور در میاد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ درود ببینید بهترین راه اینه که شما دیتابیس خودتون رو بهینه سازی کنید در درجه اول بعدش هم از یک سرور قدرت مند استفاده کنید بنده برای یک پروژه که قرار بود اطلاعاتی رو بین 16 گیگ بگرده و پیدا کنه و نتیجه رو Echo کنه مجبور شدم سروری رو انتخاب کنم که واقعا هزینش خیلی سنگین بود اما خب جوابگو بود... اگه سرورتون ضعیف باشه و JobDone طول بکشه TimeOut میشه و در نتیجه Job.Success = False باید سرور اونقدر قدرت مند باشه که در کمتر از چند ثانیه بتونه جست و جوی خودش رو انجام بده. البته باز 5 گیگ نیاز به سرور ضعیف تری داره نسبت به 16 گیگ بنده. اطلاعاتتون رو روی سرور بریزید به صورت MySQL DataBase و با php باهاشون ارتباط برقرار کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ مشکل من برنامه نویسی توی بیسیک هست (مبتدی هستم) اگ میشه سورس در اختیارم بزارید یا بزاریدش توی فروشگاه تهیه کنم اطلاعات توی فایل اکسس رو چجور میشه به mysql اضاف کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ درود 1-دیتابیس خودتو به وصیله این نرم افزار به mysql تبدیل کن 2- به وسیله این آموزش ها میتونی بهش متصل بشی (آموزش ها اگه اشتباه نکرده باشم بر اساس PHP هست نکته میتونی دستی هم فایل دیتابیس رو به CSV تبدیل کنی و درون my sql ایمپورت کنی اگه دانش php داری از my sql استفاده کن اگه دانش asp از SQL server نتیجه رو گزارش کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ حجم بالای 5 گیگ ؟؟؟؟ مگه چی داره توش ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ درود آقای PEDRO ممنون بابت راهنماییتون اما بهتر بود بهم روحیه میدادید تا این حرفای نا امید کننده چیزی هم نشد نداره ما رو هم کسی زور نکرده بیاییم سمت همچین پروژه هایی - چون این پروژه میتونه هم واسه خودم هم واسه بقیه دوستان یه مطلب پر بار آموزشی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام احتمالا باید فایلت رو اپ کنی و با php بهش متصل بشی این لینک رو ببین http://stackoverflow.com/a/19808531 میتونی هم دیتابیست رو تبدیل کنی به mysql و وصل بشی... لینکه شاید کمکت بکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ قبل از پذیرفتن همچین پروژه هایی اول خودتون رو آماده کنید بعد قبول کنید این رو از روی تجربه کاریم میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ چیزی سردر نیاوردم دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اینجا مفصل توضیح داده شده : http://stackoverflow.com/questions/2973175/php-database-connection-to-access اگه اشتباه نکنم دیتابیس شماره های ایرانسله که 5 گیگه :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ تا شب سعی میکنم درسطح دانش ام داهتناییت کنم ولی افت سرعتت رو فکر نکنم بتونم کاری بکنم برات لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ دمتون گرم اطلاعات رو دارم به Navicat for SQLite تبدیل میکنم - فکر میکنم جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alireza.Ghafari 2,104 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ دمتون گرم اطلاعات رو دارم به Navicat for SQLite تبدیل میکنم - فکر میکنم جواب بده دوست عزیز Sql Lite دیتابیس محلی هست و به صورت آفلاینِ شما باید به Mysql تبدیل کنید اگر میخواید آنلاین باشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ چندتا سوال میپرسم شما پاسخ بدید من یک راح حل بهتون پیشنهاد بدمخوب شما1.توانایی اجاره VPS دارید2.دانش برنامه نویسی سمت سرور (PHP یا ASP) دارید3.آشنایی با ساختار پایگاه های داده دارید4.این مقدار داده استاندارد به در پایگاه اکسس دخیره شدهپایگاه داده شما و انتخاب اکسس منو یاد یه دوستی میدازه که داده های یک فاز گازی رو توی یه فایل اکسس دخیره کرده بود و حجم ترسناکی داشتاابته این حجم برای Sql Server و حتی Mysql هم ترسناک هست باید دوباره داده هاتون رو Optimize کنیدپاسخ بدید تا راهنماییتون کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من تاپیکو خوندم خب الان تمام مشکلات سر یه سورس کار کردن با فایل اکسس و اتصال انلاینش و حجم زیاد فایل 5 گیگ رو میتونی با وقت و حوصله کم کم تبدیلش کنی به Sql های 1 گیگ یا کم تر بعد از اون sql ها به وسیله کتابخانه mariadb انلاین استفاده کنی سمت سرور رو باید قبلش فکر کنی نه اینکه بیای روی یه هاست 10 گیگ فایلاتو آپ کنی و ازشون استفاده کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
میلاد 441
سلام
میخواستم یه فایل Access با حجم بالای 5 گیگ بر روی هاست آپلود کنم و با بیسیک باهاش ارتباط برقرار کنم
و دیتا بیس رو با سرچ بالا بیارم توی بیسیک فور
میشه کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
18 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.