amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به همه عزیزان من توی اکشن بار با دستور زیر یه دکمه قرار دادم که قابلیت کلیک داشته باشه ActionBar.NavigationIconBitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"list2.png") اما مشکل اینجاس که نمیدونم چطوری رویداد کلیکش رو تعریف کنم ممنون میشم کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ دوسانی کسی نمیدونه راه حل این مشکل چیه؟ چطور میشه رویداد کلیک این navigation actionbar رو تعریف کرد؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز از چه کتابخونه ای استفاده کردید ؟ اسم کتابخونه و تیکه کدی از اکشن بار قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز از چه کتابخونه ای استفاده کردید ؟ اسم کتابخونه و تیکه کدی از اکشن بار قرار بدید. سلام من از کتابخونه ahnavigationdrawer استفاده کردم ActionBar.SetAsActionBar ActionBar.Title = "مرجع جواب آزمایش" ActionBar.NavigationIconBitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"list2.png") در حقیقت میخوام توی اکشن بار یه دکمه واسه اسلاید منو بذارم که هر وقت روش کلیک شد اسلاید منو باز بشه سرچ کردم و چنین قابلیتی پیدا کردم اما رویداد کلیک رو نمی دونم باید چطور تعریف کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir mahdizadeh 109 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ هیچ کس نیست به من کمک کنه؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/2-%D9%82%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%86-%D9%85%D8%B1%DA%A9%D8%B2-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C/ 2.9 بالا آوردن تاپيک ها و پست ها قبل از 24 ساعت ممنوع است و موجب حذف آنها خواهد شد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ رویداد مربوط به اکشن بار : Sub ActionBar_NavigationItemClick End Sub اکشن باری که به وسیله کتابخونه AppCompat ساختید رو می تونید نویگیشن رو با این رویداد کنترل کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir mahdizadeh 109
سلام به همه عزیزان
من توی اکشن بار با دستور زیر یه دکمه قرار دادم که قابلیت کلیک داشته باشه
اما مشکل اینجاس که نمیدونم چطوری رویداد کلیکش رو تعریف کنم
ممنون میشم کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.