ya3in80 26 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام..آهنگ پخش میشه در اکتیویتی اول ولی وقتی وارد یه اکتیویتی دیگه میشم آهنگم دیگه پخش نمیشه. سوال : چیکار کنم آهنگم بدون اینکه از اول بیاد یه سره تو همه تب ها و اکتیویتی ها پخش بشه. یه جورایی پس ضمینه کارم باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ توی انجمن در مورد سرویس ها جستجو کنید شاید اموزش باشه و بنده اطلاعی نداشته باشم این تاپیک روهم ببینید : http://answercenter.ir/topic/5756-%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%86%D8%B4%D8%AF%D9%86-%D9%BE%D8%AE%D8%B4-%D8%A2%D9%87%D9%86%DA%AF/ انجمن رو گشتم چیزی که میخواستم نبود داخلش. راه حل شما رو هم تست کردم بازم جواب نگرفتم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز نیازی به اون کار هایی که کردید نیست سعی کنید برای ایجور کار ها از شی گرایی استفاده کنید Sub Process_Globals Dim m1 As MediaPlayer End Sub Sub playQuran m1.Initialize2("") m1.Load(File.DirAssets,"ghoran.mp3") m1.Play End Sub اینو داخل کد ماژول بزن برای فراخوانیشم libraryes.playQuran اسم اهنگ رو من قران گذاشتم شما تغییر بده من اینو متوجه نشدم میشه با تصویر نشون بدید که چجوری ماژول فراخوانی کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
alimo 138 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ این کاری که دوستمون هم گفتن میتونید انجام بدید خوب یه سرویس ایجاد کن بعد کد های بخش اهنگ تو سرویس کریتش بزار و تو اکتویتی که میخوای اهنگ اجرا بشه سرویس استارت کن اگه نتونستی بگو سورس برات درست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ این کاری که دوستمون هم گفتن میتونید انجام بدید خوب یه سرویس ایجاد کن بعد کد های بخش اهنگ تو سرویس کریتش بزار و تو اکتویتی که میخوای اهنگ اجرا بشه سرویس استارت کن اگه نتونستی بگو سورس برات درست کنم مرسی از پاسخ شما،من سرویس رو ایجاد میکنم کد ها رو هم در بخش کریت میزارم فقط در بخش فراخوانی مشکل دارم بلد نیستم چطور فراخوانی کنم میشه دو عکس برای این مشکل بفرستید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ya3in80 26
سلام..آهنگ پخش میشه در اکتیویتی اول ولی وقتی وارد یه اکتیویتی دیگه میشم آهنگم دیگه پخش نمیشه.
سوال : چیکار کنم آهنگم بدون اینکه از اول بیاد یه سره تو همه تب ها و اکتیویتی ها پخش بشه.
یه جورایی پس ضمینه کارم باشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
24 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.