mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من یه مشکلی دارم مثلا سه تا ماژول یا همون اکتیوتی دارم تو اکتیویتی اول تو ساب گلوبال یه دونه متغییر از نوع int تعریف کردم و مقدارشو 3 دادم و تو ماژول 2 و 3 هم یدونه لیبل درست کردم که مقدار اونا برابر اون متغییری هست که تو ماژول اول درست کردم یعنی همشون مقدارشون 3 هست بعد وقتی توماژول 2 مقدار ماژول اولی همون 3 رو تغییر میدم مثلا به 1 وقتی بر میگردم به ماژول اول یا ماژول سوم دیگه مقداراشون تغییر نمیکنه تو همون 3 میمونه .اما وقتی که ازبرنامه بیرون میای و دوباره میای تو تغییر میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AliError 109 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز مقدار های شما باید در Sub Process_Globals باشن نه Sub Globals لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز مقدار های شما باید در Sub Process_Globals باشن نه Sub Globals ببخشید اشتباه گفتم تو sub process globals هستند نمیدونم چرا نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehrabmmp 528 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان کسی نیست راهنمایی کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehrabmmp 528
سلام
من یه مشکلی دارم مثلا سه تا ماژول یا همون اکتیوتی دارم تو اکتیویتی اول تو ساب گلوبال یه دونه متغییر از نوع int تعریف کردم و مقدارشو 3 دادم
و تو ماژول 2 و 3 هم یدونه لیبل درست کردم که مقدار اونا برابر اون متغییری هست که تو ماژول اول درست کردم یعنی همشون مقدارشون 3 هست
بعد وقتی توماژول 2 مقدار ماژول اولی همون 3 رو تغییر میدم مثلا به 1
وقتی بر میگردم به ماژول اول یا ماژول سوم دیگه مقداراشون تغییر نمیکنه تو همون 3 میمونه .اما وقتی که ازبرنامه بیرون میای و دوباره میای تو تغییر میکنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.