apksky 123 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام می خواستم از درون برنامه ام یه اطلاعاتی رو به صورت آنلاین از هاستم بگیریم و به شکل زیر در برنامه نشون بدم دیگه فکر نکنم توضیح دیگه بخواد. راستش بیشتر می خوام بدونم که از چه راهی باید برم و چه آموزش هایی رو باید ببینم؟ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ آموزش اتصال به دیتابیس آنلاین که در فروشگاه هست و بنده درآمدم رو مدیون همین آموزش هستم خخخخخخخخخخخخخخخ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون تا اینجا رو گرفتم ولی با چه آموزشی میشه هر کدوم از اطلاعات ( قیمت، تصویر، عنوان) که در تصویر یک هم بود، از سرور گرفت و در b4a نمایش داد؟ فکر کنم آموزشش در انجمن باشه ولی نمی دونم که باید چی سرچ کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ نمدونم اطلاعات هاستت چطوریه ولی با آریا لیست ویو تقریبا میش اینطوری ساخت. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
apksky 123 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ هاست من از نوع لینوکس هست دیگه چه اطلاعاتی میخواستین؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ سلام شما اگر با مولتی پنل کار کرده باشید متوجه میشید که کار با CardView مثل همون هستش. شما می تونید اطلاعات رو از هاست بگیرید و به تعداد رکورد های دیتابیس ویو به CardView اضافه کنید و نمایشش بدید. sabeqe_card.Elevation = 10dip sabeqe_pnl.AddView(sabeqe_card,0,0,100%x,100%y) sabeqe_img.Gravity = Gravity.FILL sabeqe_card.Panel.AddView(sabeqe_img,3%x,2%y,22%x,22%y) sabeqe_img.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,"sabeqe.png")) sabeqe_img.Tag = 1 Dim l As Label Dim cd As ColorDrawable cd.Initialize(Colors.RGB(76,175,80),0) l.Initialize("") l.Text = "سوابق اجرایی" sabeqe_card.Panel.AddView(l,0,(sabeqe_img.Top+sabeqe_img.Height)+2%y,30%x,6%y) l.Background = cd l.TextColor = Colors.White l.Gravity = Gravity.CENTER_HORIZONTAL + Gravity.CENTER_VERTICAL ببینید توی کد بالا بنده یک پنل Transparent قرار دادم و بعد CardView رو بهش اضافه کردم و باز یک ایمیج ویو و یک لیبل به CardView اضافه کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
apksky 123
سلام
می خواستم از درون برنامه ام یه اطلاعاتی رو به صورت آنلاین از هاستم بگیریم و به شکل زیر در برنامه نشون بدم
دیگه فکر نکنم توضیح دیگه بخواد.
راستش بیشتر می خوام بدونم که از چه راهی باید برم و چه آموزش هایی رو باید ببینم؟
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.