amir00700 66 ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اسفند، ۱۳۹۴ من میخوام با کتابخونه استد اوت یه دکمه فقط شناور باشه که با کلیک روش یه اکتیویتی اجرا شه اگه کسی بلده ممنون میشم کد رو قرار بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ میدونم اینو مثلا ببینید وقتی پنجره به حالت سلکشن در میاد یعنی دست روش میره برای جابجایی دورش ابی میشه من نمیخوام بشه و اینکه با وجود این کد Sub Window_Flags (Id As Int) As List Dim flags As List flags.Initialize flags.Add(mFlags.FLAG_BODY_MOVE_ENABLE) Return flags End Sub بازم جابجا نمیشه پنجره برای سفارشی سازی این سورس و کتابخونه یکم کد نویسی سنگین میشه میتونید با کمک دوستان و سرچ های خودتون به نتیجه برسید اما اگر دنبال دکمه شناور میگردید و نیاز به این اپشن دارید بنده راهی جز rsstandout دارم که خیلی کارایی داره و سیک هستش به علت اینکه این اپشنو دارم روی یکی از اپ هام پیاده میکنم نمیتونم کدش رو فری در اختیار عموم قرار بدم ولی اگر خواستید در خدمتم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اسفند، ۱۳۹۴ کسی نظر دیگه ای نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ شما دوروزه منتظر پاسخ هستید ولی یک جستجو نکردید؟ پاسخ شما http://answercenter.ir/topic/9909-%D9%BE%D9%86%D8%AC%D8%B1%D9%87-%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D8%B1%DA%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ بنده خودم این سورس رو داشتم و این جوریه که نمیشه کاملا سفارشی کردش نیاز به یه سمپل دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سمپل و نمونه که الحاق شده هست ماژول مربوط هم کنارش هست حالا منظور شما از سفارشی سازی چی هست رو باید کامل توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ برای باز کردن یک اکتیویتی در سرویس Sub content_click Dim intent1 As Intent Dim im As InputMenu Dim l As List L.Initialize L.Add("بله خارج می شوم") L.Add("ارسال نظر") L.Add("خیر خارج نمی شوم") Dim result As Int result = im.Show(L,"آیا خارج می شوید ؟ با خارج شدن نرم افزار غیر فعال می شود !") Select result Case 1 intent1.Initialize(intent1.ACTION_EDIT,"bazaar://details?id=com.parsroid.zed_hamle_Ckg") StartActivity(intent1) Case 0 ExitApplication End Select ToastMessageShow("AAAAAAAA",False) End Sub تابع کلیک بالا رو به Sub content_click StartActivity(Main) End Sub تغییر بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir00700 66 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ میدونم اینو مثلا ببینید وقتی پنجره به حالت سلکشن در میاد یعنی دست روش میره برای جابجایی دورش ابی میشه من نمیخوام بشه و اینکه با وجود این کد Sub Window_Flags (Id As Int) As List Dim flags As List flags.Initialize flags.Add(mFlags.FLAG_BODY_MOVE_ENABLE) Return flags End Sub بازم جابجا نمیشه پنجره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir00700 66
من میخوام با کتابخونه استد اوت یه دکمه فقط شناور باشه که با کلیک روش یه اکتیویتی اجرا شه
اگه کسی بلده ممنون میشم کد رو قرار بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.