hamidspeed 20 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به همگی من تازه دارم b4a رو یاد میگیرم کسی میدونه چطور میشه یه عکس هنگام شروع برنامه نشون داد بعد به قسمت منو بره ؟ کد هاشو باید تو کدوم قسمت بنویسم ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدید دوست عزیز چیزی رو که شما میخوایید بهش اسپلش میگن شما ابتدا یک لایه یا لایوت بسازید و بعد یک ImageView به لایوت اضافه کنید برای این کار از تایمر استفاده می کنیم : Sub Globals Dim T As Timer Private img As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("splash") img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Ax.png") T.Initialize("timer",4000) T.Enabled = True End Sub Sub timer_Tick StartActivity(Menu) Activity.Finish End Sub خب اومدیم به ایمیج ویو یک عکس اختصاص دادیم و بعدش تایمر رو استارت کردیم و گفتیم بعد از 4 ثانیه ( یعنی 4000 میلی ثاتیه ) شما بیا کدهای رویداد Tick رو اجرا کن کد های رویداد Tick همون کد استارت شدن اکتیویتی منو یا منوی اصلی برنامه هستش. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خوش اومدید دوست عزیز چیزی رو که شما میخوایید بهش اسپلش میگن شما ابتدا یک لایه یا لایوت بسازید و بعد یک ImageView به لایوت اضافه کنید برای این کار از تایمر استفاده می کنیم : Sub Globals Dim T As Timer Private img As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("splash") img.Bitmap = LoadBitmap(File.DirAssets,"Ax.png") T.Initialize("timer",4000) T.Enabled = True End Sub Sub timer_Tick StartActivity(Menu) Activity.Finish End Sub خب اومدیم به ایمیج ویو یک عکس اختصاص دادیم و بعدش تایمر رو استارت کردیم و گفتیم بعد از 4 ثانیه ( یعنی 4000 میلی ثاتیه ) شما بیا کدهای رویداد Tick رو اجرا کن کد های رویداد Tick همون کد استارت شدن اکتیویتی منو یا منوی اصلی برنامه هستش. خیلی ممنون از راهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidspeed 20
سلام به همگی
من تازه دارم b4a رو یاد میگیرم
کسی میدونه چطور میشه یه عکس هنگام شروع برنامه نشون داد بعد به قسمت منو بره ؟ کد هاشو باید تو کدوم قسمت بنویسم ؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.