mehranarzani 39 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان خسته نباشین من میخوام یه بخش تماس با ما طراحی کنم شامل چندین دکمه باشه که وقتی رو دکمه کلیک کنه مستقیم با شماره ای که تعیین کردم تماس بگیره و همچنین یه دکمه هم باشه وقتی روش کلیک کنه شماره ای که تعیین کردم انتخاب بشه به عنوان دریافت کننده ی پیام کوتاه ممنون میشم کمکم کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ قبل از تاپیک زدن سرچ کنید کد تماس dim call as phonecalls StartActivity(call.call("SHOMARE")) کد پیام: Dim i As Intent i.Initialize(i.ACTION_VIEW, "sms:") i.PutExtra("sms_address","SHOMARE") StartActivity(i) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehranarzani 39
سلام دوستان خسته نباشین
من میخوام یه بخش تماس با ما طراحی کنم شامل چندین دکمه باشه که وقتی رو دکمه کلیک کنه مستقیم با شماره ای که تعیین کردم تماس بگیره
و همچنین یه دکمه هم باشه وقتی روش کلیک کنه شماره ای که تعیین کردم انتخاب بشه به عنوان دریافت کننده ی پیام کوتاه
ممنون میشم کمکم کنید ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.