pedro 642 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان حتما دیدین وقتی اسکرول ویو ب انتها میرسه ی لحظه ب صورت نرم آبی میشه ک وااااااااااااااااقعن مسخرس!!!! راهی هست بشه برداشتش؟؟؟؟ اصن کلن راهی هست بشه اسکرول ویو رو سفارشی کرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام حالا که تاپیک بالا اومده با اجازه من کد مربوط را رو برا دوستمون قرار بدم : توضیح اینکه این کدها هم اسکرول بار رئ حذف میکنن و هم اون به اصلاح آبی رنگه خخخخخخخخخخ که اسمش OverScroll هستش. موفق تر باشید Dim r As Reflector r.Target =Your ScrollView r.RunMethod2("setVerticalScrollBarEnabled", False, "java.lang.boolean") r.RunMethod2("setOverScrollMode", 2, "java.lang.int" ) ' 0 = OVER_SCROLL_ALWAYS, 1 = OVER_SCROLL_IF_CONTENT_SCROLLS, 2 = OVER_SCROLL_NEVER لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ به راحتی با کد جاوا میشا انجام داد این کارا رو Sent from my GT-I8190 using Tapatalk توجه کنید!!!! بعنوان حل شده اعلامش کردم، ینی چی؟ ینی حل شد! تاپیک حل شده رو بالا نیارید دیگه خواهشن، قوانین انجمنو رعایت کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان میشه عایا اصللللن؟؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
davood1382 302 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/9003-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C/ اینو من دیدم توش توضیح داده شده چیه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ http://answercenter.ir/topic/9003-%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84-%D9%88%DB%8C%D9%88-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B4%DB%8C/ اینو من دیدم توش توضیح داده شده چیه دوست عزیز اتفاقن این تاپیک شمارو دیدم ولی برا اون قسمت آبی شدن اقای جهان آرا درست توضیح ندادن باید چیکار کرد، فقد گفتن باید از کتابخونه استیودنت استفاده کرد، بابت همین میخاستم بهتون پیام بدم، حالا همین جا میگم دیگه، اگه شما درستش کردین ی قطعه کد بدین و البته کتابخونه استیودنت هم بی زحمت پیوست کنی سپاس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parhamahmadi78 93 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ به راحتی با کد جاوا میشا انجام داد این کارا رو Sent from my GT-I8190 using Tapatalk لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
pedro 642
سلام دوستان حتما دیدین وقتی اسکرول ویو ب انتها میرسه ی لحظه ب صورت نرم آبی میشه ک وااااااااااااااااقعن مسخرس!!!! راهی هست بشه برداشتش؟؟؟؟
اصن کلن راهی هست بشه اسکرول ویو رو سفارشی کرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.