arashb4a 23 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ سلام من یک پنل اصلی دارم که یکسری ویو توشه یک پنل دیگه اضافه کردم به این پنل اصلی و یکسری ویو رو داخلش قرار دادم وقتی برنامه رو اجرا میکنم پنل رو نشون میده یعنی پنل دوم رو ولی ویو های توشو نشون نمیده؟؟!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 بهمن، ۱۳۹۳ درود من اصلا متوجه منظور شما نشدم. اصلا لطفا واضح تر و با Screen توضیح بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ شما پنل رو روی ویوها نگذاشتی؟؟؟؟؟*خنده**خنده* یعنی این یک پنل دیگه اضافه کردم به این پنل اصلی و یکسری ویو رو داخلش قرار دادم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ ببینید یک پنل دارم که کل اکتیویتی منو گرفته و یک سری لیبل و عکس توشه یک پنل دیگه گذاشتم که به اندازه مثلا 50 در 50 هست که توش لیبل قرار داره و هیچ مزاحمتی برای ویوهای دیگه ایجاد نمیکنه اما لیبلی که توی این پنل 50 در 50 گذاشتم پنل رو نشون میده ولی لیبل رو نشون نمیده که داخلشه حتی لیبل رو bring to front هم زدم ولی بازم نشون نمیده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ باید ببینم مشکلتونو اگه میشه یه عکسی چیزی بزارین اگه بازم نشد میپردازیم به موضوع زیر اگه امکانش هست بیام توی کامپیوترتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ ببینید یک پنل دارم که کل اکتیویتی منو گرفته و یک سری لیبل و عکس توشه یک پنل دیگه گذاشتم که به اندازه مثلا 50 در 50 هست که توش لیبل قرار داره و هیچ مزاحمتی برای ویوهای دیگه ایجاد نمیکنهاما لیبلی که توی این پنل 50 در 50 گذاشتم پنل رو نشون میده ولی لیبل رو نشون نمیده که داخلشه حتی لیبل رو bring to front هم زدم ولی بازم نشون نمیده parent مربوط به اون label ای که میگید نشون نمیده چیه؟ panel1 یا panel2 یا activity ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ parent مربوط به اون label ای که میگید نشون نمیده چیه؟ panel1 یا panel2 یا activity ؟ parent اون لیبل همون پنل دوم مشکلشو فهمیدم زمانی این مشکل پیش میاد که پنل دوم رو سایز بدی با %x و %y و اون لیبل داخلی هم سایز بدی با %x و %y قبل از سایز دادن: بعد از سایز دادن: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ *خنده**خنده**خنده**خنده* آفرین یکم بیشتر دقت کن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ *خنده**خنده**خنده**خنده* آفرین یکم بیشتر دقت کن خوب من مشکلم اینه که چرا باید اینجوری بشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ نگا شما به پنلتون چه مقداری دادین و به لیبلتون چه مقداری خوب شما الا پنلیتون ارتفاعش انقدره 45% پس مقدار لیبلتون باید چقدر باشه ؟؟ خوب انقد دیگه 50% از پاینم 45% خوب الان دیگه لیبلتون مشخص میشه ...در کل شما باید لیبلتون رو بر اساس پنلتون بهش مقدار بدین نباید مثل قبل مقداربدینش یعنی تو اکتویتی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ نگا شما به پنلتون چه مقداری دادین و به لیبلتون چه مقداری خوب شما الا پنلیتون ارتفاعش انقدره 45% پس مقدار لیبلتون باید چقدر باشه ؟؟ خوب انقد دیگه 50% از پاینم 45% خوب الان دیگه لیبلتون مشخص میشه ...در کل شما باید لیبلتون رو بر اساس پنلتون بهش مقدار بدین نباید مثل قبل مقداربدینش یعنی تو اکتویتی خوب من پنلم از 45% هست تا 65% و لیبل من هم باید داخل این رنج باشه یعنی از 46% تا 64% منم اومدم لیبل رو از 46% تا 56% گذاشتم این یعنی داخل پنل باید باشه ولی نیستش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ ببینید شما متوجه نیستید میتونید بیایید اسکایپ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ ببینید شما متوجه نیستید میتونید بیایید اسکایپ اسکایپ ندارم میخواید شمارمو بدم تو وایبر صحبت کنیم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اسکایپ ندارم میخواید شمارمو بدم تو وایبر صحبت کنیم؟ طبق قوانین انجمن فقط در اسکایپ در خارج از انجمن(در صورت تمایل مدیران و کاربران فعال انجمن) به مشکلات کاربران رسیدگی خواهد شد برای اطلاعات بیشتر: http://answercenter.ir/thread677.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ متاسفانه از طریق تلفن نمیشه ولی اسکایپ موجوده قوانین انجمنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سلام دوست من شما بیا لیبلتو طبق ارتفاع و پهنای پنل تنظیم کن مشکلی پیش نمیاد Height Width لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arashb4a 23
سلام
من یک پنل اصلی دارم که یکسری ویو توشه
یک پنل دیگه اضافه کردم به این پنل اصلی و یکسری ویو رو داخلش قرار دادم
وقتی برنامه رو اجرا میکنم پنل رو نشون میده یعنی پنل دوم رو ولی ویو های توشو نشون نمیده؟؟!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
15 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.