vistamobile 1,700 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام. من دوتا اکتیویتی دارم که تو اولی ده تا باتون دارم و همچنین یک دیتا بیس که ده تا id داره از یک تا 10 میخوام وقتی رو باتون مثلا 3 کلیک شد، اکتیویتی دوم با id سه لود بشه!! و اگر رو 4 کلیک شد اکتیوتی با id 4 یعنی اکتیویتی دوم بر اساس ای دی دلخواه لود بشه. میشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خب این دست شماست دیگه مختار جان میتونید توی Procces Gloubal یه متغیر تعریف کنید و رو هر باتنی که کلیک شد یه شماره بدید به این متغیر. مثلا اگه رو باتن 3 کلیک شد ، این متغیر رو برابر 3 قرار بدید و اکتیویتی2 رو استارت کنید. اگر روی باتن 4 کلیک شد ، متغیر رو برابر با 4 قرار بدید و اکتیویتی 2 رو استارت کنید. و توی رویداد اکتیویتی کریت اونور ، طبق ایدی ای که درحال حاضر دارید مقادیرتون رو از دیتابیس فراخوانی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
با سلام. من دوتا اکتیویتی دارم که تو اولی ده تا باتون دارم و همچنین یک دیتا بیس که ده تا id داره از یک تا 10
میخوام وقتی رو باتون مثلا 3 کلیک شد، اکتیویتی دوم با id سه لود بشه!!
و اگر رو 4 کلیک شد اکتیوتی با id 4
یعنی اکتیویتی دوم بر اساس ای دی دلخواه لود بشه. میشه؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.