arastooms 1,046 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به عزیزان و دوستان و اساتید انجمن ( در ابتدا بگم من میتونم تکی تکی این انیمیشن ها رو با کتابخونه انیمیشن اجرا کنم ) ولی من نیاز دارم به یک دکمه 2 تا انیمیشن همزمان بدم یعنی در حالت چرخش به دور خودش //// کم کم کوچک هم بشه تا دیده نشهآیا شدنی هست و اگر شدنی با چه روشی ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ بنظر من شدنیه.بیا یه انیمیشن رو با استفاده از لیب انیمیشن پلاس و یکیو با لیب انیمیشن بزن.ببین چجور میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ بنظر من شدنیه.بیا یه انیمیشن رو با استفاده از لیب انیمیشن پلاس و یکیو با لیب انیمیشن بزن.ببین چجور میشه ممکنه کتابخونه هاش رو معرفی کنید تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MahdiHD 1,748 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ، کتابخانه های زیادی برای ایجاد انیمیشن روی ویو ها هستند که من امتحان نکردم که ٱیا با هم تداخل پیدا می کنند یا نه. آموزش کتابخانه انیمیشن پلاس : http://answercenter.ir/topic/8918-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-animationplus/ نمونه کد کتابخانه انیمیشن : http://answercenter.ir/topic/9754-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%85%DB%8C%D8%B4%D9%86/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ شما ب جا استفاده از 2 تا کتابخونه انیمیشن از یک کتابخونه استفاده کن ولی 2 تا متغییر از نوع انیمیشن تعریف کن ببین چطور میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به عزیزان و دوستان و اساتید انجمن
( در ابتدا بگم من میتونم تکی تکی این انیمیشن ها رو با کتابخونه انیمیشن اجرا کنم )
ولی من نیاز دارم به یک دکمه 2 تا انیمیشن همزمان بدم
یعنی در حالت چرخش به دور خودش //// کم کم کوچک هم بشه تا دیده نشه
آیا شدنی هست و اگر شدنی با چه روشی ؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.