AmOuR1993 3 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام تازگیا نمیدونم چی شده وقتی روی آیتم لیست کلیک میکنم و میره تو اسکرول این ارور رو میده!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmOuR1993 3 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ الان که واسه یه سورس دیگه امتحان کردم برا اونم این ارور رو داد فک کنم از خود بیسیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام یه debug legacy بگیرید ببینیم چشه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmOuR1993 3 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام یه debug legacy بگیرید ببینیم چشه... منظورتون گذاشتن رو حالته debug هستش؟؟ میندازه بیرون رو این حالت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ کدهای ایجاد لیست ویوتون رو قرار بدید هموطن ببینیم چطوری ساختیدش برای همه پروژه هاتون این مشکل رو که گفتید، موجوده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AmOuR1993 3 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ ListView1.AddSingleLine2( cur.GetString("Fasl"),cur.GetInt("id")) ListView1.SingleLineLayout.Label.Gravity=Gravity.CENTER Dim bd As BitmapDrawable bd.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"itemback.png")) ListView1.SingleLineLayout.Background=bd ListView1.SingleLineLayout.Label.TextColor=Colors.White ListView1.SingleLineLayout.Label.TextSize=30 ListView1.SingleLineLayout.ItemHeight=15%y Dim a As Typeface a=Typeface.LoadFromAssets("BYEKAN.ttf") ListView1.SingleLineLayout.Label.Typeface=a لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ در قسمت id ها اشتباها حروف وارد نشده ؟؟؟ اگه براتون امکان داره سورس رو پیوست کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
AmOuR1993 3
سلام
تازگیا نمیدونم چی شده وقتی روی آیتم لیست کلیک میکنم و میره تو اسکرول این ارور رو میده!!!
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.