hemmaty76 175 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشین من اگر بخام یه لینک فیلم رو درون برنامم پخش کنم ک اون لینک فلتر باشه چکار باید بکنم مثلا اگه توجه داشته باشین یوتیوپ فیلتره اما وقتی با برنامه ی داخل گوشی بخای ازش استفاده کنی هیتلر نیستن مرسی از پاسخگویی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
randyerfan 63 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشین من اگر بخام یه لینک فیلم رو پخش کنم ک اون لینک فلتر باشه چکار باید بکنم مثلا اگه توجه داشته باشین یوتیوپ فیلتره اما وقتی با برنامه ی داخل گوشی بخای ازش استفاده کنی هیتلر نیستن مرسی از پاسخگویی سلام ، باید از پورت های پروکسی مخصوص استفاده کنید پیشنهاد میشه یک VPS خارجی تهیه کنید و از طریق وب سرویس از اون سرور فایل رو دانلود کنید . در مورد کد نویسیش هم من بلد نیستم اساتید راهنمایی میکنن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hemmaty76 175
سلام خسته نباشین
من اگر بخام یه لینک فیلم رو درون برنامم پخش کنم ک اون لینک فلتر باشه چکار باید بکنم
مثلا اگه توجه داشته باشین یوتیوپ فیلتره اما وقتی با برنامه ی داخل گوشی بخای ازش استفاده کنی هیتلر نیستن
مرسی از پاسخگویی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.