sattaroghli 9 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ سلام چرا وقتی برنامه رو توی Bluestacks رو حالت عمودی میزاریم برنامه کش میاد مثل عکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sattaroghli 9 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون از جواباتون :give_rose: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اسفند، ۱۳۹۴ خوب چون تو اون قسمتی ک با قرمز توی عکس مشخص کردم حالت صفحه روی unspecified یا نامعین گذاشتین، اگه میخواین برنامه همیشه حالت عمودی داشته باشه اون قسمتو پاک کنید بنویسید landscape یا میتونین برنامتونو برای حالت افقی هم طراحی کنید ک ی کم طول میکشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sattaroghli 9 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ خوب چون تو اون قسمتی ک با قرمز توی عکس مشخص کردم حالت صفحه روی unspecified یا نامعین گذاشتین، اگه میخواین برنامه همیشه حالت عمودی داشته باشه اون قسمتو پاک کنید بنویسید landscape یا میتونین برنامتونو برای حالت افقی هم طراحی کنید ک ی کم طول میکشه سلام نه بابا برنامه درست طراحی شده . توی گوشی واقعی درسته فقط تو BlueStacks مشکل داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام نه بابا برنامه درست طراحی شده . توی گوشی واقعی درسته فقط تو BlueStacks مشکل داره دوستم توی بلواستکس عادیه توی حالت Landscape عکسارو فوق العاده بی کیفیت و کشیده نشون میده اما توی کوشی اوکیه.شما انقد نگران نباشید قرار که نیست برنامه رو برای شبیه ساز ها طراحی کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ ب شدت توصیه میکنم از آموزشی ک توی سایت برای راه اندازی جنیموشن هست استفاده کنید و جنیموشن رو راه بندازید، سرعتش فوقققق العادس فوق العاده، هیچ باگی هم نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sattaroghli 9
سلام
چرا وقتی برنامه رو توی Bluestacks رو حالت عمودی میزاریم برنامه کش میاد
مثل عکس
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.