arastooms 1,046 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان برنامه در شبیه ساز عالی اجرا میشه ولی در نسخه 4.1.2 اندروید که گوشی سامسونگ خودم هست نصب میشه و اجرا نمیشه کلیک که میکنم فورس کلوز میشهاین نسخه در جنی موشن هم نیست که دیباگ بگیرم ببینم مشکل کجاست ؟؟چه باید بکنم ممنون میشم راهنمایی کنید ( یکمی فوری هست ) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خب ارسطو جان b4a-gried نصب کنید روی اون گوشی و اتصالش بدید به بیسیک و دیباگ کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ \Cl سلام خب ارسطو جان b4a-gried نصب کنید روی اون گوشی و اتصالش بدید به بیسیک و دیباگ کنید. پژمان عزیز مرسی از راهنمایی من فکر میکنم مشکل از ورژن برنامه هست که درست تنظیم نکردم چون روی تبلت با ورژن 4.2.2. کاملا باز میشه میشه راهنمایی کنید چه ط.ر ورژن رو بیارم پایین الان این تنظیمات من هستC:\Program Files (x86)\Android\android-sdk\platforms\android-23\android.jar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اگه منظورتون از ورژن minSdk هست که ربطی به فورس کلوز شدن نداره. اگه mainsdk رو جوری تعیین کنید که فقط روی مثلا اندروید 4 به بالا نصب بشه ، دیگه روی اندروید پایین ها اصلا نصب نمیشه ، مینویسه خطای تجزیه بندی. مشکل فورس کلوز شدن از جای دیگست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.