سلام به همه با یه معمای عجیب ( البته نه برای اساتید ) مزاحم شما میشم
2 تا دیتابیس دارم به اسم aaa.db و bbb.db
این دوتا دیتابیس دقیقا از همه نظر مشابه هستند ( تعداد جداول / تعداد ستون ها در هر جدول و ...) فقط محتوای رکورد ها فرق میکنه
یک دیتابیس خالییییییییی سوم دارم به اسم master.db که دقیقا مشخصاتش مثل 2 تا دیتابیس بالا هست (( تعداد جداول / تعداد ستون ها در هر جدول و ...) فقط محتوای رکورد خالیییییییییی است
قصد دارم دیتابیس اول رو aaa.db بریزم در دیتابیس سوم و در ادامش دیتابیس دوم رو هم bbb.db بریزم در ادامه اولی در دیتابیس سوم master.db
در واقع میخام دوتا دیتابیس رو با هم مخلوط کنم _ اول و دوم مهم هست - ترتیب خط ها مهم است اول دیتابیس اول و در ادامه دیتابیس دوم
نیاز مند یاری سبزتان هستیمممممممممممممممم در کد های sql
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه با یه معمای عجیب ( البته نه برای اساتید ) مزاحم شما میشم
2 تا دیتابیس دارم به اسم aaa.db و bbb.db
این دوتا دیتابیس دقیقا از همه نظر مشابه هستند ( تعداد جداول / تعداد ستون ها در هر جدول و ...) فقط محتوای رکورد ها فرق میکنه
یک دیتابیس خالییییییییی سوم دارم به اسم master.db که دقیقا مشخصاتش مثل 2 تا دیتابیس بالا هست (( تعداد جداول / تعداد ستون ها در هر جدول و ...) فقط محتوای رکورد خالیییییییییی است
قصد دارم دیتابیس اول رو aaa.db بریزم در دیتابیس سوم و در ادامش دیتابیس دوم رو هم bbb.db بریزم در ادامه اولی در دیتابیس سوم master.db
در واقع میخام دوتا دیتابیس رو با هم مخلوط کنم _ اول و دوم مهم هست - ترتیب خط ها مهم است اول دیتابیس اول و در ادامه دیتابیس دوم
نیاز مند یاری سبزتان هستیمممممممممممممممم در کد های sql
چی کار باید بکنم؟؟؟
مرسیییییییییییییی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
0 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.