arastooms 1,046 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان2 دیتابیس دارم یکی به اسم aaa.db با یک جدول به اسم tab_aaa با 500 رکورد و یکی به اسم bbb.db با یه جدول به اسم tab_bbb با 1000 رکوردمیخام دقیقا جدول tab_aaa رو از دیتابیس اول در دیتابیس دوم کپی کنم !!!از چه دستوری باید استفاده کنم ؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سلام بیا اطلاعات اون فایلت رو بخون... بریز تو این فایلت فقط id اون جدول مقصد رو حتما PRIMARY و کلید دار بکن توی navicat به شکل زیر میتونی کار کنی... یادمه یه کوئری هم بود ، اما حضور ذهن ندارم الان... میگردم و برات قرار میدم... Dim sql As SQL Dim sql2 As SQL Dim cur As Cursor If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"db.db",True) End If If sql2.IsInitialized = False Then sql2.Initialize(File.DirInternal,"db2.db",True) End If cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 1 To cur.RowCount cur.Position = i sql2.ExecNonQuery("INSERT INTO tbl2 (name,lname,age) VALUES ('"&cur.GetString("name")&"','"&cur.GetString("lname")&"','"&cur.GetString("age")&"')") Next لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ درود از select و insert لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ درود از select و insert دستور کامل رو میشه راهنمایی بفرمایید مهدی جان من خیلی در اس کیو ال آشنا نیستم به کد ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه دوستان
2 دیتابیس دارم
یکی به اسم aaa.db با یک جدول به اسم tab_aaa با 500 رکورد
و
یکی به اسم bbb.db با یه جدول به اسم tab_bbb با 1000 رکورد
میخام دقیقا جدول tab_aaa رو از دیتابیس اول در دیتابیس دوم کپی کنم !!!
از چه دستوری باید استفاده کنم ؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.