رفتن به مطلب

ساخت صفحه ای در اینترنت حاوی متن و عکس

salmana

ارسال‌های توصیه شده

من در برنامه ام نیاز دارم که در وب ویو یک پیجی رو از اینترنت بگیرم و داخل وب ویو برنامه ام نمایش بدم و اون پیج حاوی متن و عکس باشه. با html بصورت آفلاین مشکلی ندارم چون فایل حاوی عکس ها رو توی برنامه کپی میکنم ولی اگه بخام پیج html که توی هاستم ذخیره کردم رو به کاربر نشون بدم باید چکار کنم که اون پوشه ای که حاوی عکسهاست رو به وب ویو بشناسونم.(html که حاوی متن تنهاست که مشکلی ندارما)

نکته : ملاک html نیست . من فقط میخام یک پیج آنلاین درست کنم و توش متن و عکس بتونم به نمایش بزارم البته پیج از نوع ساده باشه. مثلا میتونستم از یک پیج وبلاگ استفاده کنم ولی چون ساده نیست بدردم نمیخوره . هر چند که میهنبلاگ توی صفحات جانبی اش یک جا داره که بعنوان قالب ساده ذخیره کرد و خوب هم هست ولی میترسم که گاه گاهی تبلیغ بزاره و دیگه ضایع است.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود.

ولی اگه بخام پیج html که توی هاستم ذخیره کردم رو به کاربر نشون بدم باید  چکار کنم که اون پوشه ای که حاوی عکسهاست رو به وب ویو بشناسونم.

من این رو اصلا متوجه نشدم. یعنی کلا منظور شما رو نفهمیدم.

حرف آخر رو اجازه بدید بنده بزنم:

شما یک html میخواهید بسازید که توی مثلا نوشته ایزدی و زیرش عکس بنده رو زده ، دوباره زیر نوشته موسوی و زیرش عکس آقای موسوی رو زده و ...

بعد اون html رو توی WebView توی برنامه نشون بدید. درسته ؟

اگه درست نیست لطفا کامل کامل تر توضیح بدید.

لینک ارسال

سلام داش مهدی

آره منظورم همونه . یعنی من میخام توی برنامه ام اخبار متنی و اخبار تصویری بزارم که اون رو آنلاین از هاستم بگیره . هر وقت اخبار جدید میخام توی برنامه نمایش بدم.میام توی کامپیوتر فایل html قبلی رو ویرایش میکنم و دوباره میرم توی هاست آپلود میکنم.

مثلا http://answercenter.ir/test.html رو توی وب ویو نمایش بدم. مشکل من اینه که اون فایل html هر وقت حاوی عکس باشه دیگه توی وب ویو نشون نمیده. تنها کاری که به ذهنم رسید این بود که رفتم اون پوشه حاوی عکس رو توی هاستم آپلود کردم ولی توی وب ویو فقط متن هاش رو نشون میده.

بازم نکته : html ملاکم نیست . اگه با روش دیگه هم بشه کارم رو راه بندازم هم مشکلی ندارم. یعنی نمایش متن و تصویر بصورت آنلاین توی وب ویو.

لینک ارسال

سلام

دوست عزیز می تونید از پی اچ پی استفاده کنید و یه صفحه ایجاد کنید و اون رو به دیتابیس متصل و بصورت داینامیک اخبار رو لود کنید تو وب ویو برنامه ...

لینک ارسال

این چه کاریه که هی html جدید ایجاد کنید؟ :|

به راحتی تمام با دیتابیس آنلاین و php میتونید صفحه ی وب خودتون رو مدیریت کنید و توی برنامه به نمایش در بیارید.

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...