Radius 89 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سلام من اندروید استودیو رو از Soft98 دانلود کردم ولی موقع نصب این اررور میاد و بعد روی OK میزنم دیگه نمیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
parvin 123 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام .خوب از انجمن دانلود کن و نصب کن. شاید سورسی که دانلود کردی ایراد داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سلام لینک رو ببینید شاید کمکتون کنه http://stackoverflow.com/a/24979684 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اسفند، ۱۳۹۴ ببخشید ولی من که چیزی نفهمیدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Radius 89 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Radius 89
سلام
من اندروید استودیو رو از Soft98 دانلود کردم ولی موقع نصب این اررور میاد و بعد روی OK میزنم دیگه نمیره
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.