amir13 8 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام اساتیییید یه مشکل دارم گنده تر از گنده از کجا میشه پیام داد تو چت باکس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir13 8 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام 2016-02-24_16-41-14.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ درود دوست عزیز شما احتمالا از چت باکس توسط مدیران ما اخراج شدید روحتان شاد و یادتان گرامی باد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir13 8 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ والا من هنوز تو چت باکس هیچی ننویسیدم چراااااااااااا باید بیرونم کنن استاد هیچ راهی نداره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir13 8 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ استاد اشکم در آوردیکه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TheNobelium 5 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ بنده هم همین مشکل رو دارم !!! فکر کنم برای چت باکس محدودیت ورود گروه تازه وارد رو قرار دادید ( لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اره فک کنم زیر 20 تا پست نمیتونه پیام بذاره در کل محدودیت هستش دیگه... یکم افتخار بدید به ما، فعالیتتون رو بیشتر کنید ، مسلما براتون باز میشه چت باکس هم پیروز و موفق باشید.... 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir13 8 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ باتشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir13 8 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ یکی پستو قفل کنه 1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده