ya3in80 26 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام یک سوال حجم کار گرافیکی من بسیار بالاست به طوری که هر عکس نزدیک یک مگابایت هست! فرمت عکس ها png و تصاویر ارور ها رو ضمیمه میکنم نظر خودتون رو بگید! نمیدونم چرا اینجوری شد!؟ تا زمانی که jpg بود مشکلی نداشتم اما الان مشکل دار شده!!!! هم در جنی مونشن ارور داد و هم در avd لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ درود ببینید اون خطای اول که کلا ربطی به حجم نداره به Initilaize کردن ImageView مرتبط میشه خطای دوم میتونه به حجم عکس ها هم بستگی داشته باشه... باید دلیل رو پیدا کرد که چرا Stoped Working شده عکس سوم هم از این Log نمیشه چیز زیادی رو متوجه شد اگه براتون امکان داره سورس کد رو پیوست کنید در مورد پسوند عکس ها هم توضیح بدم ببینید اینکه باید از فرمت png استفاده کنید توی خود سایت مرجع b4x هم ذکر شده که سعی کنید حتما از پسوند png برای عکس هاتون استفاده کنید. مورد بعدی برای جلوگیری از کرش کردن برنامه عکس هارو به جای اینکه از Desinger به ImageView بدید یا از Bitmap استفاده کنید بیایید از طریق کد نویسی از BitmapSample برای خوندن عکس هاتون استفاده کنید. مشکل کرش و پایین اومدن کیفیت عکس ها و ... حل میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ ببینید اینکه باید از فرمت png استفاده کنید توی خود سایت مرجع b4x هم ذکر شده که سعی کنید حتما از پسوند png برای عکس هاتون استفاده کنید. مورد بعدی برای جلوگیری از کرش کردن برنامه عکس هارو به جای اینکه از Desinger به ImageView بدید یا از Bitmap استفاده کنید بیایید از طریق کد نویسی از BitmapSample برای خوندن عکس هاتون استفاده کنید. مشکل کرش و پایین اومدن کیفیت عکس ها و ... حل میشه من سرچ کردم در انجمن فکر میکنم مشکل از همون حجم رم باشه چون من از دیزاینر استفاده میکنم فکر کنم به خاطر همونه!! اما سوال اینجاست که چطور از bitmap sample استفاده کنم؟ نا گفته نمونه موقع نصب و اجرا در avd یه اررو میده و میگه:: "این برنامه مدت زمان برای نصبش طولانیه میخوای ادامه بدی یا کنسل کنم!؟" لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ ببخشید BitmapDrawable استفاده کنید بهتره فکر کنم Dim bt1 As BitmapDrawable bt1.Initialize(LoadBitmap(File.DirAssets,"1-pishgigiri.png")) Button1.Background = bt1 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ من طبق چیزی ک گفتید انجام دادم و به این ارور رو داد عکس به اسم akbari در داخل پوشه فایل هست و من اینجوری فراخوانی کردم! پیغام میده که بعد از کلیک روی گزینه no اینجوری میشه! عکس ها رو پیوست میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ شما حتمنه حتمنه حتتتتتتتتتتتتتما عکساتو با Tinypng.com کاهش حجم بده، بدون افت کیفیت بیشتر از 50 درصد حجمو کم میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ شما حتمنه حتمنه حتتتتتتتتتتتتتما عکساتو با Tinypng.com کاهش حجم بده، بدون افت کیفیت بیشتر از 50 درصد حجمو کم میکنه اون وقت مشکلات برنامم حل میشه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام یک سوال ؟ شما اگر ImageView هارو از دیرانیر اضافه پس چرا Initialize کردید ؟ سوال بعدی در صورت اضافه نکردن از طریق دیزاینر چرا ImageView هارو AddView نکردید ؟ ببنید اگه ImageView هارو از دیزانر اضافه کردید که نیازی به Initialize کردنشون نیست،اما اگر قصد دارید با کد نویسی اضافه کنید که شما باید ImageView هارو به وسیله تابع AddView اضافه کنید. و نکته ای که مد نظر هستش اینه که ببنید دوستان حجمی که عکس از حافظه میگیره به رم فشار نمیاره در اصل سایز عکس یا همون رزولیشین عکس ( اگر اشتباه نکنم :دی.تازگیا زیاد قاط میزنم ). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام یک سوال ؟ شما اگر ImageView هارو از دیرانیر اضافه پس چرا Initialize کردید ؟ دوست خوبم من طبق حرف شما از دیزاینر اضافه کردم و خاصیت initializa رو برداشتم! یک مشکل الان دارم اونم اینه که زمانی Relazie میگیرم time out میده! حالا یکم دستکاریش کردم وارد برنامه میشه عکس اولی رو باز میکنم دکمه بازگشت رو که میزنم برمیگردم به main اصلی مجدد اگر بخوام هر عکسی رو ببینم به محض باز شدنش eror میده این از جنی مونشن اگر در avd باشم همین کاری که گفتم اتفاق می افته و دستور force close میاد نکته: من حجم عکس هامو کم کردم نکته: من برای برگشت به صفحه اصلی از کد زیر استفاده کردم! startactivity("main") نکته وقتی در صفحه main هستم با همون دستور بالا وارد اکتیویتی ها میشم! در هیچ جا از کد زیر استفاده نکردم! activity.finish من نتم ضعیفه و حجم فایلم 15 مگابایت هست اگر به جواب نرسیدم سعی میکنم فردا فایل رو آپلود کنم! اما میتونم از سورس کد ها عکس بگیرم یا بعضی هاشون رو آپلود کنم! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ و نکته ای که مد نظر هستش اینه که ببنید دوستان حجمی که عکس از حافظه میگیره به رم فشار نمیاره در اصل سایز عکس یا همون رزولیشین عکس ( اگر اشتباه نکنم :دی.تازگیا زیاد قاط میزنم ). آقا یافتم!!!! رزولوشن عکس فوق العاده بالاست 1772*2816 همه عکس ها همینقدر زولوشن دارن avd time out میده تصاویر لازمه رو ضمیمه کردم لطفا راهنمایی کنید حال من چه کنم!؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ya3in80 26 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ آقا یافتم!!!! رزولوشن عکس فوق العاده بالاست 1772*2816 همه عکس ها همینقدر زولوشن دارن avd time out میده تصاویر لازمه رو ضمیمه کردم لطفا راهنمایی کنید حال من چه کنم!؟ امروز با یکی از دوستان صحبت کردم میگفت b4a یک سری استاندارد داره که نباید رزولوشون عکست بیشتر از اون باشه! دوستان نظر خودتون رو اعلام کنید شک ندارم این تاپیک به غیر از من به درد خیلی های دیگه خواهد خورد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ ببینید بدردتون میخوره http://answercenter.ir/topic/2747-لود-تعدادی-عکس-و-کم-کیفیت-شدن-و-هنگ-کردن-برنامه/ http://answercenter.ir/topic/11527-مکان-استاندارد-برای-ذخیره-سازی-تصاویر-برنامه/ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ya3in80 26
سلام یک سوال
حجم کار گرافیکی من بسیار بالاست به طوری که هر عکس نزدیک یک مگابایت هست! فرمت عکس ها png
و تصاویر ارور ها رو ضمیمه میکنم نظر خودتون رو بگید!
نمیدونم چرا اینجوری شد!؟ تا زمانی که jpg بود مشکلی نداشتم اما الان مشکل دار شده!!!!
هم در جنی مونشن ارور داد و هم در avd
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
11 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.