ali.1020 98 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام من یه دیتابیس دارم که توش 10 لینک دانلود فایله میخام همه رو یه جا دانلود کنم شدنی هست یا نه دانلود تک فایلو بلدم ولی نمیدونم 10دانلود با هم چه جوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام اکه کار با دیتابیس رو یاد داشته باشید راخت می تونید پیادش کنید درون حلقه for شما کد دانلود رو قرار بدید ولی خب همه رو یکجا دانلود کردن قطعا روی cpu فشار میاره و برنامتون کرش میکنه باید بعد ار اتمام هر فایل فایل بعدی رو دانلود کنید یعنی برای دانلود کلی کلیک کنید اما یه دونه یه دونه دانلود کنه یکم جای کار داره.در مورد HttpUtils و OkHttp جستجو کنید و توی رویداد تکمیل دانلود شما می تونید فایل بعدی رو دانلود کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ یعنی بیام تو تکمیل دانلود یه حلقه بزارم بعد بیام بگم اگر دانلود کرد بره آی دی بعدی رو دانلود کنه خودمم گیج شدم گفتنش راحته اگر یه تیکه کدش بود خودم بقیه اش رو میرفتم اگر امکانش هست یه راهمنایی کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ببین به کارت میاد اصلا تست نکردم اما به نظرم از نظر منطقی کار میکنه... تست کن شما... Sub Globals Dim sql As SQL Dim cur As Cursor Dim ht As HttpJob Dim meghdar As Int Dim l As List End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) l.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"test.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirInternal,"test.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"test.db",True) End If cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i l.InsertAt(i,cur.GetString("link")) Next ht.Initialize("ht",Me) End Sub Sub dl(number As Int) ht.Download(l.Get(number)) meghdar = meghdar + 1 End Sub Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success = True Then 'file download shode ast .... dar in ghesmat code haie modiriate file ra benvisid....If meghdar >= cur.RowCount' dl(meghdar) End If End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali.1020 98 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سلامی دوباره خدمت اساتید بزرگوار آقای nemesis من از کدهای شما استفاده کردم ولی هیچ کاری نمیکنه (کدهام دقیقا مثل شما است) ht.Download(cur1.GetString("link")) حتی این خط رو تو حلقه دیتابیس نوشتم برنامه فورس کلوز میده Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success = True Then 'file download shode ast .... dar in ghesmat code haie modiriate file ra benvisid....If meghdar >= cur.RowCount' For i = 0 To cur1.RowCount - 1 Select job.JobName Case i ht.Download(cur1.GetString("link")) 'مدیریت دانلود End Select Next dl(meghdar) End If End Sub یه چیزی تو خط بعد job.Success باید از File.Exists استفاده کنم یا اینکه بیارم تو حلقه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ در تکمیل پاسخ شهاب گل فقط برای مدیریت و عدم تداخل بین فایل ها میتونی اینو هم تست کنی اینطوری برای هر یار دانلود یک jobname به خودش میگیره که میتونی کاری که میخوای بعد از دانلود هر فایل به تفکیک انجام بدی (تست کن چشمی نوشتم) Sub Globals Dim sql As SQL Dim cur As Cursor Dim ht As HttpJob Dim meghdar As Int Dim l As List End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) l.Initialize If File.Exists(File.DirInternal,"test.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirInternal,"test.db") End If If sql.IsInitialized = False Then sql.Initialize(File.DirInternal,"test.db",True) End If cur = sql.ExecQuery("SELECT * FROM tbl") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i l.InsertAt(i,cur.GetString("link")) ht.Initialize(i,Me) Next End Sub Sub dl(number As Int) ht.Download(l.Get(number)) meghdar = meghdar + 1 End Sub Sub jobdone (job As HttpJob) If job.Success = True Then 'file download shode ast .... dar in ghesmat code haie modiriate file ra benvisid....If meghdar >= cur.RowCount' For i = 0 To cur.RowCount - 1 Select job.JobName Case i 'مدیریت دانلود End Select Next dl(meghdar) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali.1020 98
با سلام
من یه دیتابیس دارم که توش 10 لینک دانلود فایله میخام همه رو یه جا دانلود کنم
شدنی هست یا نه
دانلود تک فایلو بلدم ولی نمیدونم 10دانلود با هم چه جوری میشه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.