nany12 623 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام! من بعد از کد نویسی و... لیست ویویی درست کردم که اطلاعاتشو از دیتابیس میگیره. مشکل من اینجاست که موقع ورود به برنامه اخطار میده و بعد اززدن دکمه یس(یا تایید) فقط موضوع اول رو توی لیست ویو نمایش میده. بنظرتون مشکل از کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ تو برنامه میگه تو اکتیویتی کیت مشکل هست. اینم کد اکتیویتی کرت Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("sc") lbl.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf") If File.Exists(File.DirInternal,"kh_end.db")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"kh_end.db",File.DirInternal,"kh_end.db") End If sql.Initialize(File.DirInternal,"kh_end.db",False) cur1 = sql.ExecQuery("SELECT * FROM kh15") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i Dim p As Panel p.Initialize("p") stop = stop + 20%y ScrollView1.Panel.AddView(p,0,stop,100%x,100%y) p.LoadLayout("pa") Label1.Text= cur1.getstring("onvsn") Label1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf") Button1.Tag = cur1.GetString("file") & "#" & cur1.GetString("li") Button1.Tag = cur1.Getstring("li") MeasureLabel.Text= cur1.getstring("onvsn") MeasureLabel.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf") Dim rowheight As Int Dim before,after,finalheight As Int Dim Obj1 As Reflector rowheight = su.MeasureMultilineTextHeight(MeasureLabel,Label1.Text) Obj1.Target = Label1 before = Obj1.RunMethod("getLineHeight") Obj1.Target = Label1 Obj1.RunMethod3("setLineSpacing", 0, "java.lang.float", 1.5, "java.lang.float") ' Obj1.Target = Label1 after = Obj1.RunMethod("getLineHeight") finalheight = ((after * rowheight)/before) + 50dip ScrollView1.Panel.Height=stop vw.Initialize("vw") Next Button1.Typeface=Typeface.LoadFromAssets("Yekan.ttf") End Sub مشکلش کجاست؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
nany12 623 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اخطارش اینه: http://up.zeyhost.ir/do.php?img=5 و بعدش هم اینطوری میشه: http://up.zeyhost.ir/do.php?img=6 فقط قسمت اول رو نشون میده واقعا کسی بلد نیست راهنمایی کنه؟ قبلنا تو کمتر از پنج دقیقه اساتید جواب میدادند .... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ خب دوست عزیز ارور میگه لیبل رو اینیشیالایز نکردین ک واقعن هم نکردین! اگه از دیزاینر لیبل اضافه کردین کارتون اشتباس اونو پاک کنید با کدنویسی اضافه کنید، چون دارید با حلقه فور کار میکنید و درون حلقه فور لیبل اضاف میکنید باید با کد باشه نه دیزاینر، چرا فقد اولین لیبل رو نشون میده؟؟؟ چون درواقع شما 1 لیبل دارین نه ب تعداد حلقتون! این کارو کنید درست میشه ینی از دیزاینر اضافه نکنید توی حلقه تعریف کنید لیبل رو و همونجا توی حلقه اینیشیالایز کنیدش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
nany12 623
سلام!
من بعد از کد نویسی و... لیست ویویی درست کردم که اطلاعاتشو از دیتابیس میگیره.
مشکل من اینجاست که موقع ورود به برنامه اخطار میده و بعد اززدن دکمه یس(یا تایید) فقط موضوع اول رو توی لیست ویو نمایش میده.
بنظرتون مشکل از کجاست؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.