این دیتابیس بنا به دلایلی ایدی یا کلید اصلی نداره یعنی خودم براش تعریف نکردم
خب حالا میخوام داخل یک لیبل یا هر ویو دیگه ای اخرین سطری که داخل دیتابیس ذخیر شده رو نشون بدم
مثلاً اولین کاربر : مهدی ایزدی
دومین کاربر : عرفان الیاسی
سومین کابر : .....
و همین طور تا اخر
خب الان فرض کنیم عرفان الیاسی که اخرین کاربر ثبت شده هستش رو میخوام داخل برنامه نمایش بدم
البته من زیاد با دستورات دیتابیس آشنایی کامل ندارم و نمیدونم اون دستوری که اینکارو میکنه چیه
ایا باید بگیم وقتی ROWCOUNT کارش تموم شد و تعداد کل سطر هارو شمرد عمل خاصی انجام بده؟
یا اینکه مقدار نشانگر یا CURSOR رو عدد خاصی بدیم؟
ممنون میشم کمک کنید
سلام مشکل رو حل کردم دوستان اگر به این مشکل بر خوردید میتونید با این روش حلش کنید و یا اینکه اگر سیستم خبری با دیتابیس ساختید آخرین سطر رو همیشه میتونید لود کنید هیچی نداشت همش یه قطعه کد ساده به کمک یکی از اقوام که دستشم درد نکنه واقعاً
SELECT * from extable ORDER BY idwdf DESC LIMIT 1;
سوال
محمد رشوند 1,208
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و همکاران،
یه مشکلی داشتم
فرض کنید یه دیتابیس دارم کاربر ها داخلش عضو میشن
این دیتابیس بنا به دلایلی ایدی یا کلید اصلی نداره یعنی خودم براش تعریف نکردم
خب حالا میخوام داخل یک لیبل یا هر ویو دیگه ای اخرین سطری که داخل دیتابیس ذخیر شده رو نشون بدم
مثلاً
اولین کاربر : مهدی ایزدی
دومین کاربر : عرفان الیاسی
سومین کابر : .....
و همین طور تا اخر
خب الان فرض کنیم عرفان الیاسی که اخرین کاربر ثبت شده هستش رو میخوام داخل برنامه نمایش بدم
البته من زیاد با دستورات دیتابیس آشنایی کامل ندارم و نمیدونم اون دستوری که اینکارو میکنه چیه
ایا باید بگیم وقتی ROWCOUNT کارش تموم شد و تعداد کل سطر هارو شمرد عمل خاصی انجام بده؟
یا اینکه مقدار نشانگر یا CURSOR رو عدد خاصی بدیم؟
ممنون میشم کمک کنید
سلکت کردیم
مرتب سازی بر اساس کلید اصلی
لیمیت دادیم فقط یه سطرو نشون بده
پست اول اپدیت شد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.