yagohb 25 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان،کسی میدونه چجوری میشه یه فایل صوتی رو توی activtyپخش کنیم.یعنی فایل با پلیر خود موبایل پخش بشه؟لطفا راهنمایی کنید ؟ آیا به کتابخونه خاصی نیاز داره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ خب کتابخونه خاصی که نداره همون لایبراری AUDIOEXTRA رو تیک بزن یا اینکه از مدیا پلیر خود بیسیک استفاده کن DIM MP AS MEDIAPLAYER پارامتر LOAD داره میتونی اهنگتو ادرس دهی کنی به برنامه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
yagohb 25 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ درسته ولی من میخواهم با خود پلیر موبایل پخش کنم.یعنی رو باتن کلیک کنی فایل صوتی رو از پوشه برنامه اجرا کنه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمد رشوند 1,208 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ درسته ولی من میخواهم با خود پلیر موبایل پخش کنم.یعنی رو باتن کلیک کنی فایل صوتی رو از پوشه برنامه اجرا کنه؟ خب MEDIAPLAYER از پلیر داخلی و پیشفرض اندروید استفاده میکنه حالا ممکنه کس دیگه ای پلیر دیگه ای نصب کرده باشه شما موزیکاتونو اگر افلاین هستن داخل DIRINTERNAL بریزید بعدش از اون فولدر با مدیاپلیر پخشش کنید اینطوری بهتره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yagohb 25
سلام دوستان،کسی میدونه چجوری میشه یه فایل صوتی رو توی activtyپخش کنیم.یعنی فایل با پلیر خود موبایل پخش بشه؟لطفا راهنمایی کنید ؟ آیا به کتابخونه خاصی نیاز داره؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.