سلام به همه اساتید عزیز همه ما شاید نوتیفیکیشن های زیبایی رو دیده باشیم که جدیداً بیشتر از اونها استفاده میشه و کاربر پسند تر هست
این نتیفیکیشن ها معمولا همراه با یک آیکن و یک عکس و 2 یا 3 دکمه در زیر نوتیفیکیشن هست که کاربر با کلیک بر روی اونها به عملکردی که برنامه نویس خواسته هدایت میشه ( مثل رفتن به یک لینک و ....)
خوب!!
سوال من اینه که این بخش رو چه طور باید ایجاد کنیم ؟؟ در واقع با قسمت ارسال جیسون کاری ندارم و فکر میکنیم که با ارسال جیسون و دریافت اون مشکلی نداریم
بحثم دقیقا طراحی اون لیبل و دکمه ها و ارسال عکس دلخواه هست چه طور انجام میشه و چه طور باید طراحی بشه و گفته بشه که در نوتیفیکیشن این لیبل و دکمه ها نمایش داده بشه و آیا مخصوص ورژن خاصی از اندروید هست؟
سوال
arastooms 1,046
سلام به همه اساتید عزیز
همه ما شاید نوتیفیکیشن های زیبایی رو دیده باشیم که جدیداً بیشتر از اونها استفاده میشه و کاربر پسند تر هست
این نتیفیکیشن ها معمولا همراه با یک آیکن و یک عکس و 2 یا 3 دکمه در زیر نوتیفیکیشن هست که کاربر با کلیک بر روی اونها به عملکردی که برنامه نویس خواسته هدایت میشه ( مثل رفتن به یک لینک و ....)
خوب!!
سوال من اینه که این بخش رو چه طور باید ایجاد کنیم ؟؟
در واقع با قسمت ارسال جیسون کاری ندارم و فکر میکنیم که با ارسال جیسون و دریافت اون مشکلی نداریم
بحثم دقیقا طراحی اون لیبل و دکمه ها و ارسال عکس دلخواه هست چه طور انجام میشه و چه طور باید طراحی بشه و گفته بشه که در نوتیفیکیشن این لیبل و دکمه ها نمایش داده بشه
و آیا مخصوص ورژن خاصی از اندروید هست؟
از همه اساتید تشکر میکنم برای راهنمایی
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.