Elyas Erfani 3,582 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به دوستان عزیزم خوب ببخشید خیلی کم رنگ شدم به زودی بازم پررنگ میشم ی سورس نسبتا به درد بخور بیسیک قرار میدم واسه دوستان که چندی پیش نوشته بودم واسه خودم اسمشو گذاشتم تصویر در تصویر که میاد با Bitmap و canvas کار میکنه و ی عکس از گالری شما انتخاب میکنه و اونو تو قالب ی عکسی ک خودم مشخص کردم که عکس ی تاج گله میذاره و سیو میکنه بسیاری از برنامه های بخش عکاسی بازار همین شکلی کار میکنن امیدوارم مفید باشه رمز فایل : answercenter.ir فی امان الله http://s7.picofile.com/file/8240713934/%D8%B9%DA%A9%D8%B3_%D8%B1%D9%88%DB%8C_%D8%AA%D8%A7%D8%AC_%DA%AF%D9%84.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ خسته نباشی مهندس راستی رمز رو نذاشته بودی از روی خود picofile رمز رو بزار لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ خسته نباشی الیاس جان یه لحظه گفتم نکنه منظورت تصویر در تصویر تلویزیون باشه دمت گرم پهلوون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crysis 11 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان. ببخشید من تازه شروع کردم. این برنامه رو اجرا میکنم از این جمله ایراد میگیره (" aria.NazarInCafebazaar("com.elyas.gol ممنون اگه کمک کنین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ سلام دوستان. ببخشید من تازه شروع کردم. این برنامه رو اجرا میکنم از این جمله ایراد میگیره (" aria.NazarInCafebazaar("com.elyas.gol ممنون اگه کمک کنین. دوستم کلا این خط کد رو پاک کنید این کد مربوط به صفحه نظرسنجی برنامه com.elyas.gol در کافه بازار هستش که مربوط میشه به خود اقای عرفانی عزیز شما می تونید این خط کد رو پاک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crysis 11 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ پاک کردم الان این اخطار رو میده: B4A version: 5.50Parsing code. (0.01s)Compiling code. (0.02s)Compiling layouts code. (0.00s)Generating R file. ErrorAndroidManifest.xml:17: error: Error: No resource found that matches the given name (at 'icon' with value '@drawable/icon'). لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ این مشکل بخاطر پایین بودن Level مربوط به Api که برای کامپایل استفاده می کنید از api چند استفاده می کنید ؟ اگه api تون بالای 10 هستش پس شما بیا یک آِیکون برای برنامه انتخاب کن شاید درست بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
crysis 11 ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۵ والا الان از توی sdk نگاه کردم api 23 نوشته. ایکن هم انتخاب کردم متاسفانه درست نشد.ای ابابا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arefhoot 91 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ سلام بنده هم با این مشکل مواجع شدم ولی با یه ترفند ساده حلش کردم پروژه را روی دسکتاپ بیارید و اجرا کنید و در نهایت یک آیکن انتخاب کنید صد در صد درست میشه ان شا الله تاپیک قدیمی بود ولی جواب دادم شاید به درد کسی دیگه بخوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Hamidbergis 332 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsenaa 32 ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۵ ببخشید اگه میشه یک عکس هم از برنامه تون بزارین //// لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.