arashb4a 23 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سلام وقتی در حال چت تو وایبر هستم و صفحه خاموش بشه وقتی صفحه رو روشن میکنم صفحه lockscreen میاد ولی کیبورد گوشی هم وجود داره باید بک بزنم تا کیبورده بره بعد قفل صفحه رو باز کنم باید چیکار کنم؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ خب تو رویداد اجراش کد مهران و بزار دیگه تست کردی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
dostmobile 329 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ بنظرم با تعمیرات موبایل اشتباه گرفتین انجمن رو برنامه نوشتی که اینجوریه یا همینجوری یهویی شد پست گزاشتی؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ بنظرم با تعمیرات موبایل اشتباه گرفتین انجمن روبرنامه نوشتی که اینجوریه یا همینجوری یهویی شد پست گزاشتی؟؟؟ تعمیرات موبایل چیه وقتی lockscreen صفحه میاد میخوام که کیبورده مخفی شه مثل lockscreen های دیگه ولی این نمیشه باید یه دستوری نوشت تا مخفی شه من اون دستور رو نمیدونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ کتابخانه Phone رو اضافه کنید به پروژتون. Dim phone1 As Phone phone1.HideKeyboard(Activity) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Farzad Musavi 576 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ lockscreen رو خودت ساختی؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arashb4a 23 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ lockscreen رو خودت ساختی؟ اره خودم ساختم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arashb4a 23
سلام
وقتی در حال چت تو وایبر هستم و صفحه خاموش بشه وقتی صفحه رو روشن میکنم صفحه lockscreen میاد ولی کیبورد گوشی هم وجود داره باید بک بزنم تا کیبورده بره بعد قفل صفحه رو باز کنم
باید چیکار کنم؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.