yagohb 25 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.ببخشید من با یه مشکلی هنگام آپلود برنامه تو بازار مواجه شدم: بسته نباید با کلید دیباگ امضا (Sign) شده باشد من در بیسیک Compilation Mode رو بر روی Release گذاشتم اما بازم بازار خطا میده؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا معتمدی 612 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سلام.ببخشید من با یه مشکلی هنگام آپلود برنامه تو بازار مواجه شدم: بسته نباید با کلید دیباگ امضا (Sign) شده باشد من در بیسیک Compilation Mode رو بر روی Release گذاشتم اما بازم بازار خطا میده؟ سلام عزیز از قسمت Tools وارد بخش Private Sign Kay بشید و مشخصاتی که میخاد رو وارد کنید و اوکی کنید مشکل از اون Release نیست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mamalliii 214 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ از قسمت project به قسمت Private signe key برید و یک کلید جدید بسازید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
TheNobelium 5 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ هر موقع با Release کامپایل و ران میکنی تو قسمت توضیحات نوشته که : Signing package file (debug key). (0.67s) با کلید دیباگ امضا شده ! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
yagohb 25
سلام.ببخشید من با یه مشکلی هنگام آپلود برنامه تو بازار مواجه شدم:
بسته نباید با کلید دیباگ امضا (Sign) شده باشد
من در بیسیک Compilation Mode رو بر روی Release گذاشتم اما بازم بازار خطا میده؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.