hamidfba 7 ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خدمت استادان گرامی من اندروید استودیو رو نصب کردم و موقع استفاده از امولاتور اون فقط یک گوشی میاد که صفحش سیاه و هیچوقت بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ درود شما از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟ بنده فقط شبیه ساز خودم رو اجرا میکنم (Genymotion) بعد از Run گرفتن از برنامه تمامی شبیه سازها توی لیست میان و با اینتخاب شبیه ساز مورد نظر برنامه اجرا میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ از شبیه ساز خود اندروید استودیو معمولا برای اولین خیلی طول میکشه بیاد بالا. شما هم موقع ساخت AdV ، سایزشو یکم کمتر تعیین بکنید و صبر کنید احتمالا بالا میاد. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidfba 7 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ درود شما از چه شبیه سازی استفاده میکنید ؟ بنده فقط شبیه ساز خودم رو اجرا میکنم (Genymotion) بعد از Run گرفتن از برنامه تمامی شبیه سازها توی لیست میان و با اینتخاب شبیه ساز مورد نظر برنامه اجرا میشه از شبیه ساز خود اندروید استودیو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidfba 7
سلام خدمت استادان گرامی
من اندروید استودیو رو نصب کردم و موقع استفاده از امولاتور اون فقط یک گوشی میاد که صفحش سیاه و هیچوقت بالا نمیاد چیکار کنم؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.