vistamobile 1,700 ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۳ سلام. خسته نباشید همگی *تک قلب* راستش یه سوالی تو ذهنمه که خیلی وقته نتونستم خودم انجامش بدم: دو تا اکتیویتی داریم با یک لی اوت. در لی اوت اول که به اکتیویتی اول وصله ما یازده تا شی داریم شما فرض کنید 10 لیبل یا ایمیج ویوو و یک باتون برای تایید. میخوایم اگر کاربر مثلا لیبل های 3 و 5 و 7 رو لمس کرد (جواب صحیح) بتونه بر روی تایید کلیک کنه یا مستقیم بره به اکتیویتی دوم. و اگر بقیه رو لمس کرد (جواب اشتباه) تو همون اکتیویت بمونه. یعنی مثلا سوال شده کدام لیبل ها و کاربر نتونه بره به اکتیویتی دوم تا لیبل های صحیح رو لمس کنه. امکانش هست عایا؟*ناز2* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۳ سلام اره امکانش هست. چیزی که من به ذهنم رسید اینه که میتونی سه تا متغیر تعریف کنی ، مثال: Dim a As Int Dim b As Int Dim c As Int بعد برای همون لیبل 3 و 5 و 7 که خودت گفتی داخل رویداد کلیک اونها ، برای هر کدوم جدا بنویسی مثلا: Sub Label1_Click a=1 End Sub واسه دوم: Sub Label2_Click b=2 End Sub واسه سومی: Sub Label3_Click c=3 End Sub حالا داخل رویداد کلیک همون باتون تاییدت میتونی بنویسی: If a=1 AND b=2 AND c=3 Then StartActivity("Dovom") Else ToastMessageShow("جواب اشتباه",True) End If به همین راحتی. اگه شرط برقرار شد ، یعنی پس روی اون سه تا لیبل کلیک شده و میره به اکتیویتی دوم، در غیر این صورت هم که اررور میده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
vistamobile 1,700
سلام. خسته نباشید همگی *تک قلب*
راستش یه سوالی تو ذهنمه که خیلی وقته نتونستم خودم انجامش بدم:
دو تا اکتیویتی داریم با یک لی اوت.
در لی اوت اول که به اکتیویتی اول وصله ما یازده تا شی داریم شما فرض کنید 10 لیبل یا ایمیج ویوو و یک باتون برای تایید.
میخوایم اگر کاربر مثلا لیبل های 3 و 5 و 7 رو لمس کرد (جواب صحیح) بتونه بر روی تایید کلیک کنه یا مستقیم بره به اکتیویتی دوم.
و اگر بقیه رو لمس کرد (جواب اشتباه) تو همون اکتیویت بمونه.
یعنی مثلا سوال شده کدام لیبل ها و کاربر نتونه بره به اکتیویتی دوم تا لیبل های صحیح رو لمس کنه.
امکانش هست عایا؟*ناز2*
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.