ali864057 2 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ با سلام بنده ميخوام وقتي روي دكمه گوشي ميزنم برنامه بسته بشه اما وقتي دوباره برگردم داخل برنامه ، ليست هايي كه قبلا مقدار دهي كردم رو داشته باشم؟ واسه اين كار از پايگاه داده استفاده كنم يا همينجوري ميشه درستش كرد؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali864057 2 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ بهترین راه استفاده از دیتابیس هست ممنون از زاهنماییتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ ممنون از زاهنماییتون حداقل یه پسند میزدی بابت جوابی که داد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hemmaty76 175 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز هم میتونی از دیتا بیس استفاده کنی هم از فایل تکست برای ذخیره اطلاعات. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ والا سوالوتن یه کم گنگه بود ببنید این به کارتون میاد ذخیره انواع اطلاعات به صورت استاندارد خود اندروید در SharedPreferences لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali864057 2 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ برنامه بنده contact هاي گوشيمو به يه ليست ويو اضافه ميكنه.به برنامه گفتم وقتي دكمه back گوشي زده شد پيغام بده ميخواهيد خارج شيد يا نه.حالا خارج كه شديم و بعد دوباره اومديم تو برنامه اون ليستي كه از شماره تلفن هاي گوشي درست كرده بودم پاك شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ برنامه بنده contact هاي گوشيمو به يه ليست ويو اضافه ميكنه.به برنامه گفتم وقتي دكمه back گوشي زده شد پيغام بده ميخواهيد خارج شيد يا نه.حالا خارج كه شديم و بعد دوباره اومديم تو برنامه اون ليستي كه از شماره تلفن هاي گوشي درست كرده بودم پاك شده بهترین راه استفاده از دیتابیس هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ali864057 2
با سلام
بنده ميخوام وقتي روي دكمه گوشي ميزنم برنامه بسته بشه اما وقتي دوباره برگردم داخل برنامه ، ليست هايي كه قبلا مقدار دهي كردم رو داشته باشم؟
واسه اين كار از پايگاه داده استفاده كنم يا همينجوري ميشه درستش كرد؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.