با سلام من با توجه به کد زیر اطلاعاتی را درون دیتا بیس زخیره می کنم و می خواهم آن را درون یک لیست ویو نمایش بدم و از این کد خیلی جا ها استفاده کردم و کار هم میکرده ولی نمی دونم چرا اینجا کار نمی کنه
SQL.ExecQuery("INSERT INTO table_bar (id,onvan,tarikh,saat,tozihat,darage) VALUES (null,'"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"','"&EditText4.Text&"','"&EditText15.Text&"' )")
cur = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM table_bar")
For i = 0 To cur.RowCount - 1
cur.Position = i
ListView1.AddtwoLines2(cur.GetString("onvan") ,cur.GetString("tarikh")&"،"&cur.GetString("saat")&"،"&cur.GetString("darage"),cur.getint("id"))
Next
سوال
dr.mohammad 68
با سلام من با توجه به کد زیر اطلاعاتی را درون دیتا بیس زخیره می کنم و می خواهم آن را درون یک لیست ویو نمایش بدم و از این کد خیلی جا ها استفاده کردم و کار هم میکرده ولی نمی دونم چرا اینجا کار نمی کنه
SQL.ExecQuery("INSERT INTO table_bar (id,onvan,tarikh,saat,tozihat,darage) VALUES (null,'"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"','"&EditText4.Text&"','"&EditText15.Text&"' )") cur = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM table_bar") For i = 0 To cur.RowCount - 1 cur.Position = i ListView1.AddtwoLines2(cur.GetString("onvan") ,cur.GetString("tarikh")&"،"&cur.GetString("saat")&"،"&cur.GetString("darage"),cur.getint("id")) Nextاطلاعات رو روی لیست ویو نمایش نمیده
ممنون میشم راهنمای کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.