Mr Mansour 325 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ با ســلام و خسته نباشید بنده دارم یک پروژه ای رو می نویسم و نیاز به این دارم که بتونم از دیتابیس استفاده کنم وصل شدن به دیتابیس مشکلی ندارم ... می خواهم از یک سلول که اسمش matn هستش مقدارش رو به صورت Random بگیرم یعنی جوری بشه که به صورت Random نتیجه رو ارسال کنه !!! توی نت گشتم اما متاسفانه به نتیجه نرسیدم دوستانی که بلدن کمک کنن کد رو هم خواستین میزارم شاید بنده اشتباه کردم جواب نمیده منتظر پاسختون هستم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mosobo 58 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ ORDER BY RAND() لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Nemesis 1,846 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ شما میتونید کوئری خودتون رو به این صورت ارسال کنید select * from matn order by rand() limit 1 موفق یاشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ تمام این روش هاش رفتم فقط ارسال کردن به صورت random موندم هرکاری می کنم ارسال نمیکنه نمیدونم حقسقتش مشکل از کجاشه $sql = 'SELECT `matn` FROM `jokes` ORDER By RAND() LIMIT 1'; $q= $db->query($sql); $result = $q; file_get_contents($url.'SendMessage?chat_id='.$data->message->chat->id.'&text='.$result); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.