رفتن به مطلب
  • 0

طراحی لایوت به صورت مجزا برای دیوایس های مختلف

m007moh

سوال

با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز

آیا تو بیسیک امکانش هست برای  هر دیوایس یک دیزاین مجزا  بر اساس سایز برای اون دیوایس طراحی کرد؟ مثلا تو intellij  یک امکانی که داره اینه که تو قسمت layout ها میتونی به صورت جداگونه براساس سایز دیوایس های مختلف لایوت طراحی کنی .موقع اجرا میومد از همون پوشه مخصوص خودش اجزا رو تنظیم میکرد که باعث میشد دیگه اجزای لایوت به هم نریزن. من با این که تو بیسیک از % استفاده میکنم بازم تو بعضی از گوشی ها اندازه اجزا بهم میرزن. 

خیلی ممنون

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

توی اندورید استدیو و اکلپیس و .. به جز B4A از XML برای لایوت استفاده میشه که خیلی بهتر و راحتره طوری که میشه برای تمامی رزولویشن ها مشکلی پیش نمیاد

(البته من یه مورد B4A هم دیدم که با XML یه ویو رو تنطیم کرده بود که دارم تحقیق میکنم ببینم تو همه رزولویشن ها کار میده یا نه )

چند روش برای اینکه لایوت طراحی شده در تمامی گوشی ها و تبلت ها یکجور دیده بشه 

1-

1.PNG

میبینی هر چندتا که بخای میوتنی ویوها رو تو چندین روزلویشن مختلف تنظیم کنی 

2- 

یه ماژول هست به اسم scale که میاد با توجه به اندازه و روزلویشن ویوها را تنظیم میکنه (نمونه سورسش تو انجمن هست تو سایت اصلی هم جز اموزش هاست و میشه دانلود کرد)

3-

توی اسکریپ دیزاینر حلقه for درست کنی اگر اندازه گوشی مثلا 480*800 بود اندازه ویوها اینقدر باشه تا.. (با کدنویسی هم میشه و هم راحتره تا تو اسکریپ دیزاینر)

اما نکته اصلی که داشت یادم میرفت 

حتما دیدید برنامه ای تو تبلت جزییات بیشتر و تو گوشی ها جزییات کمتره (اگر نه که هیچی :crazy: )

اینا میان موقع طراحی لایوت برای تبلت و سایزهای بالا جزییات بیشتری به ویوها میدن 

مثلا فرض کنید به باتن تو یه گوشی معمولی فقط عکس بک گراندشه ولی تو تبلت ها علاوه بر اون عکس یه تیک هم کنارش 

شرمنده اسم این طراحی الان یادم نمیاد ولی اصولیش اینه 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...