سلام دوستان من در برنامه ای داخل دیتا بیسم از دوتا تیبل استفاده می کنم که کدهاشون رو پایین نوشتم بترتیب تیبل 1 و تیبل 2
SQL.ExecNonQuery("INSERT INTO table_bar (id,onvan,tarikh,saat,tozihat,darage) VALUES (null,'"&EditText1.Text&"','"&EditText2.Text&"','"&EditText3.Text&"','"&EditText4.Text&"','"&EditText15.Text&"' )")
cur = SQL.ExecQuery("SELECT * FROM table_bar")
For i = 0 To cur.RowCount - 1
cur.Position = i
ListView1.AddtwoLines2(cur.GetString("onvan") ,cur.GetString("tarikh")&"--"&cur.GetString("saat")&"--"&cur.GetString("darage"),cur.getint("id"))
Next
SQL.ExecNonQuery("INSERT INTO table_maly (id,noe,nam,mablagh,tarikh,saat,tozihat,darage) VALUES (null,'"&Label17.Text&"','"&EditText5.Text&"','"&EditText6.Text&"','"&EditText7.Text&"','"&EditText8.Text&"','"&EditText14.Text&"','"&EditText16.Text&"')")
cur1 = SQL.ExecQuery("select *from table_maly")
For i = 0 To cur1.RowCount - 1
cur1.Position = i
ListView3.AddtwoLines2(cur1.GetString("noe")&""& cur1.GetString("nam")&"("&cur1.GetString("mablagh")&"ریال"&"(",cur1.GetString("tarikh")&"--"&cur1.GetString("saat")&"--"&cur1.GetString("darage"),cur1.getint("id"))
Next
و تیبل اول به خوبی کار میکنه اون طور که خودم می خوام ولی تیبل دومی بعد از کامپایل کردن در گوشی ارور زیر را می دهد
سوال
dr.mohammad 68
سلام دوستان من در برنامه ای داخل دیتا بیسم از دوتا تیبل استفاده می کنم که کدهاشون رو پایین نوشتم بترتیب تیبل 1 و تیبل 2
و تیبل اول به خوبی کار میکنه اون طور که خودم می خوام ولی تیبل دومی بعد از کامپایل کردن در گوشی ارور زیر را می دهد
http://s7.picofile.com/file/8240886918/Screenshot_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B6_%DB%B0%DB%B2_%DB%B2%DB%B7_%DB%B1%DB%B5_%DB%B0%DB%B9_%DB%B3%DB%B3.png
کد هاشون تقریبا شبیه هم هستند بغیر از اسم ها ولی نمی دنم دومیه چرا کا رنمی کنه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.