hamidfba 7 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سلام و خداقوت خدمت دوستان چه جوری میشه با canvas بر روی عکسی که با ایمج ویو لود کردم نقاشی کرد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidfba 7 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ کسی نبود جواب بده؟؟/آیا؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ کسی نبود جواب بده؟؟/آیا؟؟؟ دوست عزیز الان زیر12 ساعت تاپیکو بالا نیارید بعدشم بنده و دوستان ربات تلگرام نیستم که تا یه سوالی بپرسید سریع جواب بدیم (امیدوارم متوجه شده باشید ) یه نمونه سورس برات پیوست میکنم که باهاش میشه تو یه محدوده ای نقاشی کرد و عکسو سیو کرد دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidfba 7 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ دوست عزیز الان زیر12 ساعت تاپیکو بالا نیارید بعدشم بنده و دوستان ربات تلگرام نیستم که تا یه سوالی بپرسید سریع جواب بدیم (امیدوارم متوجه شده باشید ) یه نمونه سورس برات پیوست میکنم که باهاش میشه تو یه محدوده ای نقاشی کرد و عکسو سیو کرد دانلود داداش چشم مایی چشم از این به بعد رعایت میکنم. شرمنده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حاج حسین 2,098 ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، ۱۳۹۴ چشمت بی بلا اون دکمه پسند رو برای همچبن موقع های گذاشتن ها لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidfba 7
سلام و خداقوت خدمت دوستان
چه جوری میشه با canvas بر روی عکسی که با ایمج ویو لود کردم نقاشی کرد؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.