رفتن به مطلب
  • 0

باز شدن اپلیکیشین خودم به جای گوگل با لانگ کلیک روی دکمه home

Milad-Mohammadi

سوال

سلام دوستان

میخواستم بدونم چطور میتونم کاری کنم که کاربر وقتی روی دکمه home گوشی لانگ کلیک کرد...انتخاب کنه و نرم افزار من به جای گوگل باز بشه

دقیقا کاری که توی نرم افزار کورتانا یا فایرفاکس انجام دادن منظورمه

اگر متوجه نشدین این تصویر:

android-60-google-now-home-button-shortc

میخوام جای گوگل برنامه خودم باز بشه!!!

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام

1- نمیدونم دقیقا میشه رویداد LongKeyPress روایجاد کرد یانه اما بیرون از برنامه نمیتونید اینکارو انجام بدید.

2- اگه منظورتون از برنامه گوگل ، همون Google Search هست ، اینو درنظر داشته باشید که تو همه گوشی ها این برنامه با دکمه Home بالا نمیاد ، بعضیاشون با دکمه Menu و بعضیا با Home هست...

3-مگه زمانی که داخل برنامه خودتون هم هستید دکمه Home رو نگه میدارید گوگل سرچ بالا میاد؟؟  (بازهم میگم فکر نکنم بشه رویداد LongKeyPress(کلیک طولانی) مربوط به دکمه های فیزیکی گوشی رو ایجاد کرد و کنترلشون کرد ، شایدم بشه من تحقیق میکنم اگه راهی بود میگم خدمتتون.)

لینک ارسال

سلام

1- نمیدونم دقیقا میشه رویداد LongKeyPress روایجاد کرد یانه اما بیرون از برنامه نمیتونید اینکارو انجام بدید.

2- اگه منظورتون از برنامه گوگل ، همون Google Search هست ، اینو درنظر داشته باشید که تو همه گوشی ها این برنامه با دکمه Home بالا نمیاد ، بعضیاشون با دکمه Menu و بعضیا با Home هست...

3-مگه زمانی که داخل برنامه خودتون هم هستید دکمه Home رو نگه میدارید گوگل سرچ بالا میاد؟؟  (بازهم میگم فکر نکنم بشه رویداد LongKeyPress(کلیک طولانی) مربوط به دکمه های فیزیکی گوشی رو ایجاد کرد و کنترلشون کرد ، شایدم بشه من تحقیق میکنم اگه راهی بود میگم خدمتتون.)

1.من مطمینم میشه چون تو اپ های زیادی دیدم همچین چیزی رو...نمونه ها رو گفتم مثلا فایرفاکس و کورتانا و حتی چن تا برنامه ایرانی.

اگر توی بیسیک نشه اطمینان دارم با کدهای جاوا میشه...یه چیزی رو تو stackoverflow پیدا کردم اما نمیدونم کجا بزارم:

http://stackoverflow.com/questions/14233330/replace-google-now-gesture

<intent-filter>
    <action android:name="android.intent.action.ASSIST"/>
    <category android:name="android.intent.category.DEFAULT"/>
</intent-filter>

2.خب من میخوام دقیقا کاری که گوگل سرچ رو بالا میاره، برنامه من رو بیاره.حالا  چه دکمه فیزیکی هوم و چه غیرفیزیکی.

3.بله هر جای گوشی باشید با لانگ کلیک روی دکمه هوم گوگل سرچ بالا میاد

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...