محمدی 95 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید لطفا یه سورس از مولتی پنل MsCardView اینجا قرار میدید که روی هر گوشی با یه اندازه دقیق نمایش داده بشه؟ خودم اینکارو کردم اما روی شبیه ساز درسته ولی روی گوشی روی هم دیگه میافتن خودم اینارو میدونم که مقدار X و Y اولیه با سایه کاردویو حساب میشه اما بازم مشکل دارم مولتی پنل دوتایی منظورمه به این شکل . . . . . . . . ممنون میشم جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Milad-Mohammadi 401 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ شما موقع ادد کردن کاردویو به صفحه کد هارو درست بنویسید دیگه به اندازه صفحه نمایش کاری نخواهد داشت و توی هر صفحه ای درست نمایش میده. اگر هم نتونستید با کد ادد کنید از داخل محیط دیزاینر کاستوم ویو ادد کنید و custom type رو روی MScardview قرار بدید و داخل دیزاینر اسکریپت نویسی کنید براش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدی 95 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ ببینید من دیگه انقدرم مبتدی نیستم که -_- من چون از تب استقاده کردم یه پنل آوردم و روی پنل ادد کردم کاردویو رو و با این تیکه کد اونو اضافه کردم PL1.AddView("MSC1,0%x,5%y,45%x,35%y) البته چون مولتی پنل دوتایی استفاده کردم از Int. استفاده کردم و به جای 5%y و 45%x Int1 و Int2 گذاشتم ولی بازم اندازه فرق میکنه لطفا یه تکه کدی یا سورسی قرار بدید یا اول خودتوت لمتحان کنید تا متوجه بشید چی میگم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
pedro 642 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سایشو اینا دیگه با خودتون، رویداد کلیکشم خودتون درست کنید mscard multy panel.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
محمدی 95
سلام خسته نباشید
لطفا یه سورس از مولتی پنل MsCardView اینجا قرار میدید که روی هر گوشی با یه اندازه دقیق نمایش داده بشه؟
خودم اینکارو کردم اما روی شبیه ساز درسته ولی روی گوشی روی هم دیگه میافتن
خودم اینارو میدونم که مقدار X و Y اولیه با سایه کاردویو حساب میشه اما بازم مشکل دارم
مولتی پنل دوتایی منظورمه
به این شکل
. .
. .
. .
. .
ممنون میشم جواب بدید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.