sajadakbari 163 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام دوستان من میخوام یه پنجره شناور بسازم. این سورس کد رو توی اینترنت پیدا کردم. فیلمی که از نحوه عملکردش گذاشته بودن خیلی جالب بود و دقیقا همونی بود که من میخواستم. اما هرکاری میکنم نمیتونم توی اندروید استودیو پیادش کنم. از وارد کردن کتابخونش بگیر تا وارد کردن کداش یه شکل خاصی هست و البته منم تازه شروع کردم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. StandOut-AS.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sajadakbari 163 ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۴ سلام پژمان جان اینو توی یوتیوب پیدا کردم و از روش یدونه ساختم. ممنونم ازت برای اینکه یه چیزی مثل این عکس بسازم که البته توش فقط ویدئو ویو باشه باید چیکار کنم؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ppr 0 ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۵ سلام منم یه چیزی مثل این می خام اینا رو چه جوری باید در بیرون از برنامه اورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام ازاین آموزش استفاده کنید خیلی راحته. خارجیه ، شایان شجاعی عزیز آپلود کرده تو آپارات. http://www.aparat.com/v/1RIqX لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sajadakbari 163
سلام
دوستان من میخوام یه پنجره شناور بسازم.
این سورس کد رو توی اینترنت پیدا کردم. فیلمی که از نحوه عملکردش گذاشته بودن خیلی جالب بود و دقیقا همونی بود که من میخواستم.
اما هرکاری میکنم نمیتونم توی اندروید استودیو پیادش کنم. از وارد کردن کتابخونش بگیر تا وارد کردن کداش یه شکل خاصی هست و البته منم تازه شروع کردم.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
StandOut-AS.zip
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.