hamidspeed 20 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان من میخوام یه کتاب درست کنم و برای متنم میخوام یه عکس رو به عنوان پس زمینه انتخاب کنم ولی نمیدونم چه جوری؟ تو ورد میشه براش رنگ انتخاب کرد ولی میخوام عکس باشه درضمن من فایل های متنی رو هم با پسوند htm ذخیره میکنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سلام به همه دوستان من میخوام یه کتاب درست کنم و برای متنم میخوام یه عکس رو به عنوان پس زمینه انتخاب کنم ولی نمیدونم چه جوری؟ تو ورد میشه براش رنگ انتخاب کرد ولی میخوام عکس باشه درضمن من فایل های متنی رو هم با پسوند htm ذخیره میکنم اگر فایل html رو توی word ایجاد کنید میتونید پس زمینه انتخاب کنبد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اگر فایل html رو توی word ایجاد کنید میتونید پس زمینه انتخاب کنبد من میخواستم عکس باشه نه رنگ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
m007moh 181 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ من میخواستم عکس باشه نه رنگ داداش شما این fill effct رو بزن بنجره که باز شد تب picture داره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hamidspeed 20 ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۴ داداش شما این fill effct رو بزن بنجره که باز شد تب picture داره داداش ممنون درست شد دمت گرم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
hamidspeed 20
سلام به همه دوستان
من میخوام یه کتاب درست کنم و برای متنم میخوام یه عکس رو به عنوان پس زمینه انتخاب کنم ولی نمیدونم چه جوری؟ تو ورد میشه براش رنگ انتخاب کرد ولی میخوام عکس باشه
درضمن من فایل های متنی رو هم با پسوند htm ذخیره میکنم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.